• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2014

Dzień dobry

Zimno u nas koszmarnie...
Popijam sobie ciepłą kawusię bo za chwilę czas ruszać do szkoły:)

Mary jak zdrówko??

Mało tu dziewczyn zagląda,ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy :confused:

Miłego dnia życzę!:)

reklama
Hello!

Ja dzis jak zombie - nocka masakra! :szok: Ale kawki 3 zaliczone i jakims cudem zdolalam wypucowac caluska chate oraz poprzestawiac w salonie, a teraz projektuje nasza kuchnie, ktora bedzie remontowac juz niedlugo!!! Jupiiii! :-):-):-) Uwielbiam kwestie wnetrz, dekoracji, planowania... :happy:

Agnieszka - ja uwielbiam pazdziernik, padac tez moze, ale wczoraj jakos tak depresyjnie bylo... Dzis juz lepiej! :tak: U nas pewnie tez juz Swieta Swieta w centrach handlowych... :zawstydzona/y: Dawno nie bylam na zakupach innych niz spozywka, ale spodziewam sie, ze juz Swieta pelna para!

Witam piątkowo :-)

U mnie dużo się ostatnio dzieje,czasami nie ogarniam heh...
Zimno na dworze,włączyłam ogrzewanie bo nie ma na co czekać,jakby nie było październik już mamy.
Postanowiliśmy z mężem że w sobotę jedziemy na jesienno-zimowe zakupy
biggrin.gif

Poza tym rocznica ślubu nam się zbliża wielkimi krokami więc jedziemy sobie prezenty także kupić
happy.gif

W pracy szał,praca wrze!

Mary Ja uwielbiam święta bożego narodzenia,klimat świąteczny i ubieranie choinki i zawsze jak tylko kończą się wakacje to z niecierpliwością oczekuję świąt:)Nawet już wiem kiedy choinkę ubierzemy (8go grudnia)poważnie :tak:

Hej hej!

Milego weekendu wlatuje zyczyc! Ale tu ciiiisza... ;-)

Agnieszka - tez uwielbiam Swieta i nie bede narzekac na te hece w sklepach, choc przyznam, ze wrzesien to ciut wczesnie... :-D

Hej:-),
ja też na chwilkę póki co... u nas chłodnawo, ale na szczęście słonecznie, tylko na dziś zapowiadali wiatry :sorry2::eek:, ja się byczę w ten weekend, @ mnie dopadła, i mnie wszystko boli:dry:
miłego wieczorku

reklama
Witam...
Jeszcze kilka tygodni temu byłam pewna że i ja tu dołączę, ale jak ja sobie coś zaplanuję to musi się coś wydarzyć... Pracy chyba nie będę miała, przez co plany i marzenia (i ogromna potrzeba) dotyczącego drugiego dziecka muszą zniknąć :( Przekładamy swoje plany już któryś raz, a mnie coś trafia, bo Nela coraz starsza, a fajnie jakby miała rodzeństwo. Co za czasy żeby dziecko przeliczać na pieniądze? :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry