hey dziewczyny
Szkrabek gratuluje zdrowego synka
U mnie jak na razie ok migreny minely
wiec jest dobrze ze snem niemam problemu a wręcz przeciwnie bardzo dobrze mi się spi i w dzień tez spie:-) ni emam problemów z cera wiec nie wiem co poradzic:-(Wczoraj obcielam córci wlosy miała do polowy tylka a scielam jej za lopatke a jaka szczesliwa jest bo koleżanki w klasie tez sciely wiec iona chciała szukałam w Londynie salonu co dolacza się do akcj daj włos ale nie znalazłam a bym oddala wlosy. Już raz poczułam maluszka takie leciutkie musniecie aniołka
pozdrawiam was serdecznie i milej nocki zycze

Szkrabek gratuluje zdrowego synka
U mnie jak na razie ok migreny minely
wiec jest dobrze ze snem niemam problemu a wręcz przeciwnie bardzo dobrze mi się spi i w dzień tez spie:-) ni emam problemów z cera wiec nie wiem co poradzic:-(Wczoraj obcielam córci wlosy miała do polowy tylka a scielam jej za lopatke a jaka szczesliwa jest bo koleżanki w klasie tez sciely wiec iona chciała szukałam w Londynie salonu co dolacza się do akcj daj włos ale nie znalazłam a bym oddala wlosy. Już raz poczułam maluszka takie leciutkie musniecie aniołka
pozdrawiam was serdecznie i milej nocki zycze

no i będę błagać o zielone światło na sex
5 miesięcy abstynencji z ciachem obok mnie to zdecydowanie za dużo jak na mnie ;-)
ja będę miała zakaz do końca ciąży, zresztą mam od samego początku. A tak na poważnie to trzymam kciuki za zielone światło dla Was!