hej dziewczyny, już nadrobiłam kilka dni nieobecnosci bo jak zwykle bylo sporo do nadrobienia.
Witam oczywiscie nowe mamusie
Szkrabek, Melisska ciesze sie ze wszystko już w porzadku. Aż sie wystraszyłam jak przeczytałam ze kolejna idzie na izbe. Ja to po poprzednich 2 poronieniach juz się trzęse na jakąkolwiek myśl o szpitalu :/
Domi myślę że dziewczyny mają rację z tą rozmową. Może i brzmi to banalnie ale to jedyny sposób na dojscie do porozumienia. Tylko proszę nie zaczynaj od słów że się wyprowadzisz. Wydaje mi sie ze faceci traktuja to troche jak atak na ich osobe i nie sa wtedy chetni do rozmowy. My z mężem nie potrafimy miec na szczescie cichych dni bo najdłuższe trwały... pół godziny

Z reguły któreś z nas nie wytrzymuje i po prostu musi przytulić te drugie, a wtedy moge płakać w jego ramionach do woli

I tak zleciały nam te ponad 4 lata po slubie

choc nieraz tez bywa ciezko i kilka razy sie juz pakowałam to jednak po szczerych rozmowach wszystko wracało do normy. Trzymam kciuki żeby wam też się ułożyło i to jak najpredzej.
Mnie nie było tu pare dni bo musielismy jechac w rodzinne strony zeby moj małż pozegnał się z dziadkiem. Niestety jest już w bardzo złym stanie i lekarze powiedzieli ze nie daja mu juz duzo czasu :/ Na miejscu brat zaraził mnie jakims przeziebieniem i teraz ja tez lezalam w lóżku i sie meczyłam. Przez kilka dni mąż skakał kolo mnie i robił herbatki, rosołki i inne takie a teraz mi przechodzi a jego rozklada wiec zamiana ról.
Dzisiaj dostalam jeszcze wyniki moczu i na szczescie sa juz w pozadku i ph tez sie obnizylo wiec chyba jest ok a jutro na 16 do lekarza i w koncu po 2 miesiacach zobacze moje malenstwo

tym razem nie odpuszcze i chyba zaczne krzyczec jak mi jej nie pokaza! Chociaz po ostatniej wizycie tak sie mojemu małżowi zebrało ze teraz pewnie sam tego dopilnuje hehe

Kurcze ostatnio naszło mnie na pierniki i wmuciłam całą paczke sama i stwierdziłam ze musze sobie upiec takie z nadzieniem a tu wchodze na forum i czytam ze cynamonu w ciazy nie wolno a w przyprawie do piernika jest go sporo :/ eh musze poszukac co z tym cynamonem bo sie jeszcze nie doksztalcilam w tym temacie :/