Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczęściara. Ja nie mam. Jeszcze. Mamy mieć parawan na wannę, taki zamykany, ale cały czas jest coś ważniejszego do kupienia. Póki co i tak jestem w siódmym niebie, bo po półtora roku mieszkania w końcu mamy łazienkę wykończoną
Jupiiii
. Mam szafki pod blatem i jedną wiszącą - tak jak miało być. Jeszcze się kosz na pranie robi, ale szafka na niego już gotowa. I to mój małż własnymi ręcami zrobił!! :-)
Ja dzisiaj popołudniu mam wizytę u gin. Byłam na badaniach, kolejka kilkuosobowa, a jeszcze zostałam w drzwiach (!!) wyprzedzona przez babeczkę mniej więcej w moim wieku. No mówię Wam, prawie się popłakałam ze śmiechu w tym momencie. Babka już na chodniku przyspieszyła, jak zobaczyła mnie jak z drugiej strony ulicy idę w kierunku drzwi punktu. Otworzyłam drzwi a ta siup przede mną i tylko "o, przepraszam" powiedziała, ale się wcisnęła. A ja z tym moim brzucholem wystającym na pół metra się kulam i mówię jej "no cóż, ja jestem troszkę wolniejsza od pani...".
Słowo daję, ludzie mają nasrane w głowach. Ale chyba czuła się usprawiedliwiona, bo potem słyszałam jakie badania zlecała: beta hcg i tsh
. No więc kobieta w ciąży jak by nie było
Dooooobrze, że ją przepuściłam, zrobiłam dobry uczynek
.
.
A no i ostatnio strasznie sie wkurzylam na ksiedza... Poszlam do naszej rodzinnej parafii zeby zalatwic chrzciny bo potem juz nie bedziemy mogli przyjechac no i sie okazalo zo proboszcz sie zmienil i jest teraz taki do bani co ze wszystkim robi pod gorke. Najpierw bylismy u niego rano kolo 9 i byla spora kolejka. Czekalismy do 10 prawie a jak juz weszlismy to powiedzial ze mamy przyjsc jutro bo on tylko do 9.30 przyjmuje... No trudno wrocimy jutro.. No i poszlismy nastepnego dnia to powiedzial ze dziecka nie ochrzci jak chrzestna nie bedzie miec slubu koscielnego i jak nie przyniesiemy zaswiadczenia ze swojej obecnej parafii ze proboszcz pozwala zebysmy ochrzcili gdzies indziej. Problem w tym ze nasz proboszcz nikomu takich zaswiadczen nie chce dawac.. on by chcial zeby wszyscy u niego chrzcili... porazka po prostu...

ale wypasiony - wielki, przeszkolony, bez brodzika tylko wyłożony kafelkami, poświetlony :-) zrobił sobie dobrze jednym słowem.
No i mam wannę, ale prysznic na górze też jest
Ale grunt że każdy z nas już szczęśliwy.
wypasik. A wychodzę tak - przekręcam się na boczek (choć miejsca na to jest minimalnie), potem na czworaka i w górę na kolanka i na nogi :-)
Jak przyspiesza to zaraz idę
;-)

nie ma co się bać, dziecko nie wypadnie