Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nic to ...raczej juz do piatku sie nic nie zmieni
Waga nadal stoi czyli od poczatku ciazy mam praktycznie caly czas tyle samo plus 3,5 kg ...cholernie jestem ciekawa ile bede wazyc po porodzie. Zmierzyla mi brzuch i wedlug tych tabel wychodzi 36 tydz
ale tak czy siak w piatek mam indukcje ... mam tylko nadzieje ze nie bedzie zawalona porodowka bo wtedy mnie odesla i dopiero w poniedzialek
Co do lodowki to juz mam na to wywalone .. prosze wiecznie mojego Malza zeby mi takich zeczy nie zostawial na glowie ...ale to sobie moge mowic. Czekalam tylko wczoraj na haslo "MOGLAS" itd to bym juz dzisiaj siedziala w celi .. takiego mialam wq....wa
ale chyba Malz wyczul sytuacje bo sie slowem na ten temat nie odezwal ;-)
. Mamy swoje mieszkanie w PL. ale czasy takie niepewne ze na chwile obecna nie zaryzykuje by kupic cos tutaj.;-)
probowalas masazu sutkow ? wtedy oksytocyna sie uwalnia ... tylko to trzeba tak na prawde konkretnie wymietolic 
.

Wszystko jest w czynszu . Ehhh moja kolezanka na komunalne w polsce czeka juz 10 lat i pewnie drugie tyle poczeka jak nie wiecej.
pewnie kolo 3,300 bedzie mial ... ps. tez juz jestem cholernie zmeczona ciaza 
No przekichane. Już się człowiek ucieszy, że w końcu ruszyło, a to taki trochę falstart. Oby jednak w nocy się udało. Trzymam kciuki.
W ogóle już kilka razy natrafiłem na różne artykuły, wywiady itp., że to tylko w Polsce jest takie parcie na posiadanie własnościowego mieszkania. Że tylko Polacy się tak zadłużają na wiele lat i pasa zaciskają, żeby tylko swoje mieszkanie mieć. Ale z drugiej strony nic w tym dziwnego, bo u nas mieszkalnictwo społeczne nie istnieje. Nie masz swojego to tak naprawdę jesteś z niczym, bo nie wynajmuje się mieszkań od osób prywatnych na 30 lat :-/Ah no to trzeba czekać. Oby szybciej ruszylo samo. Powodzenia!Za mało wód odeszło, lekarz nie chce dać kroplowki na przyspieszenie, czekamy na wyniki krwi jak nie będzie żadnego zakażenia czy zapalenia to do rana czekam :-(
dzisiaj sobie podaruje... nie miałby kto mnie zawieźć do szpitala............no comentDomi no uparciuch z tego twojego synka ze hejprobowalas masazu sutkow ? wtedy oksytocyna sie uwalnia ... tylko to trzeba tak na prawde konkretnie wymietolic
![]()