reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Do dziewczyn z mdłościami ! ja wiem że każda z nas jest inna ale wiem że ja całą ciąże z Marcinem miałam nie kończące się mdlości , i dopiero po jakimś czasie doszłam do tego czemu, a to dlatego że nie toleruję zelaza w żadnym składzie , same też nie . Teraz w przypadku niedoboru biorę je na noc .Może choć jedna z was ma tak jak ja .

reklama
Witam serdecznie...
Jestem mamą czteroletniego Bartusia i teraz oczekujemy kolejnych bąbelków- tym razem trafiły się nam bliźnięta ;)
Maluszki mają 10 mm każde i już małe pulsujące serduszka :-D
termin mamy na 19 listopada ale pewnie się pośpieszą ;-)

Dziewczyny, kiedy zaczęły Wam sie te mdłości? Bo ja nie mam w ogóle i trochę się stresuje, absurd może ale chciałabym już zaznac tych ciazowych przyjemnośći w pełni, podobno mdłości oznaczają silną ciążę i ogólnie to dobry objaw.

nik_i gratulacje:) ja szczerze mowiac balam sie zawsze miec blizniaki, ale po USG na ktorym lekarz powiedzial ze ciaza jest pojedyncza mialisy rozmowe z moim Facetem i doszlismy do wnioskow, ze super by bylo:) i w ogole by nas to nie przerazilo-pierwszy raz w zyciu tak pomyslalam. Takze szczerze gratuluje.
Ja dzis dalej walcze z przeziebieniem i w ogole mi sie nie polepsza, a do tego musze zaraz isc do pracy:( ale mi sie nie chce:-(

Witam Was...:) Marudziłam, ze nie mam mdlosci to teraz mam za swoje, od kawy odrzuciło z dnia na dzien,w sklepie mało nie pusciłam pawia, potrawy ze stołu swątecznego jem, ale smak jakby styropianu wsio, i zaraz po tym mdłosci..wymiotów brak,ale wszystko tak obojętnie smakuje.Co do wagi to tez waze 62 kg,a wazyłam jakis czas temu 57..wiec troszke mi sie przytyło,dlatego musze sie w ciązy pilnowac, bo apetyt pewnie zaraz wroci...a mi łatwo jest przytyc, po 3 ciązy nie bedzie mi na penwo lekko zrzucić, a ja sie strasznie źle czuje ze zbędnymi kil.Chciałam isc na spacerek, bo chce sie duzo ruszac.ale jak tu wyjsc, jak sypie jak diabli :(

Witam dziewczyny. Ale tu cicho dzisiaj! Ale to dobrze, bo to oznacza, że spędzacie czas w rodzinnym gronie i nie macie czasu na pisanie;-).

My nie dawno wróciliśmy od teściów, mały miał problemy z zaśnięciem, chyba za dużo wrażeń. A jestem taka objedzona, że chyba pęknę. A moja teściowa jest z tych co: "no a zjedz coś jeszcze, no zjedz jeszcze troszkę, .... a tego jeszcze nie jadłaś..." Więc jestem tak obżarta, że szok. A jutro powtórka u moich rodziców. Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie przytyję 50 kg;-):-D.

reklama
witajcie :) ja też objedzona na maksa :) poweidzieliśmy mojej teściowej o dzidziusiu w świeta, rozbeczałą sie jak bóbr :) za to moim rodzicom jest mi cieżko, nie wiem czemu mam takie odczucie jakby moja matka na to nie zasługiwała,nie zaslugiwałą wiedzieć, jestem okropna..ale włąsnie tak czuje.

eh. a co do świątecznego obżarstwa to mam tak ogromny brzuch ze aż sie boje stanąć na wagę, czas kobietki chyba zacząć chodzić na basenik a jak zrobi się ciepło to na jakieś dluzsze spacerki.

pozdrawiam Was ciepluko w te okropnie mroźne dni

Do góry