reklama
Tak tylko ja wariuje bo sie doszukuje objawow a ich brak i dlatego sie boje
z Adaskiem tez nic a nic sie nie dzialo:/ ehhh byle do zobaczenia serduszka i zrobir wielkie ufff...
Zastanawiam sie jak ja wytrzymam do kolejnego usg w 20 tyg??!! Chyba w miedzyczasie zrobie w Polsce?
Zastanawiam sie jak ja wytrzymam do kolejnego usg w 20 tyg??!! Chyba w miedzyczasie zrobie w Polsce?
BabyPoznan
Fanka BB :)
Witam dziewczyny,
Chętnie się do Was przyłączę. 8 marca (piękny prezent na dzień kobiet, nie?
) ujrzeliśmy 2 kreseczki na 3 różnych testach.. tak dla pewności
Wypada teraz 4-5 tydzień, zależy jak kto liczy. Byłam u lekarza, jak na razie wszystko w porządku, ale jeszcze nie widzieliśmy zarodka i serduszka więc mam powtórzyć wizytę za 2 tygodnie. Aha.. i objawów poza sporym zmęczeniem brak. To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat, jestem z Poznania. Pozdrawiam Was ciepło!
Chętnie się do Was przyłączę. 8 marca (piękny prezent na dzień kobiet, nie?
BunnyCukino
BabyPoznan i Marcia27 Witam, rozgości się.
W końcu trochę lepsza pogoda trochę mroźnie ale śnieg nie sypie więc postanowiliśmy pójść na spacer ale oczywiście nie obyło się bez płaczu bo mama zła kazała wracać do domu;-). Samopoczucie świetne bez mdłości ale z brakiem apetytu.
W końcu trochę lepsza pogoda trochę mroźnie ale śnieg nie sypie więc postanowiliśmy pójść na spacer ale oczywiście nie obyło się bez płaczu bo mama zła kazała wracać do domu;-). Samopoczucie świetne bez mdłości ale z brakiem apetytu.
BabyPoznan
Dziewczyny a słyszała któraś o konferencjach ************? Niedawno odbyła się w Łodzi, 21.03 będzie w Poznaniu, jakoś kilka dni później w Katowicach. Ja już się zapisałam, wiedzy nigdy za wiele nie?
A że to moja pierwsza ciąża, to chłonę wszelkie informacje :-)
BabyPoznan
Aha, wygwiazdkowali mi adres strony
Chodziło o konferencje Mamapyta_pl
reklama