reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Tak tylko ja wariuje bo sie doszukuje objawow a ich brak i dlatego sie boje:( z Adaskiem tez nic a nic sie nie dzialo:/ ehhh byle do zobaczenia serduszka i zrobir wielkie ufff...
Zastanawiam sie jak ja wytrzymam do kolejnego usg w 20 tyg??!! Chyba w miedzyczasie zrobie w Polsce?

Witam dziewczyny,
Chętnie się do Was przyłączę. 8 marca (piękny prezent na dzień kobiet, nie?;)) ujrzeliśmy 2 kreseczki na 3 różnych testach.. tak dla pewności:) Wypada teraz 4-5 tydzień, zależy jak kto liczy. Byłam u lekarza, jak na razie wszystko w porządku, ale jeszcze nie widzieliśmy zarodka i serduszka więc mam powtórzyć wizytę za 2 tygodnie. Aha.. i objawów poza sporym zmęczeniem brak. To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat, jestem z Poznania. Pozdrawiam Was ciepło!

Witam i ja mam termin na listopad jak narazie robie bet hcg rosnie bardzo szybko ale na usg jeszcze nic nie widać wiec czekam ;D

BabyPoznan i Marcia27 Witam, rozgości się.
W końcu trochę lepsza pogoda trochę mroźnie ale śnieg nie sypie więc postanowiliśmy pójść na spacer ale oczywiście nie obyło się bez płaczu bo mama zła kazała wracać do domu;-). Samopoczucie świetne bez mdłości ale z brakiem apetytu.

Dziewczyny a słyszała któraś o konferencjach ************? Niedawno odbyła się w Łodzi, 21.03 będzie w Poznaniu, jakoś kilka dni później w Katowicach. Ja już się zapisałam, wiedzy nigdy za wiele nie?;) A że to moja pierwsza ciąża, to chłonę wszelkie informacje :-)

Ja bym tylko spała :-) a brak apetytu znam bo w dwa tygodnie schudłam 6 kg ale teraz już zaczynam jeść zeby dzidzia rosła :-)

reklama
Do góry