reklama

Mamy listopad 2013

Hej kobietki!
Avocado myślałam wczoraj o Tobie, już nie pamiętałam czy na urlop się wybrałaś:confused: tak to już jest z moją pamięcią ostatnio:confused2:
A co do facetów to z nimi ciężko , ale bez nich jeszcze gorzej:tak:
Ja po śniadanku i deserze- ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym a na górze galaretka ze świeżymi wiśniami.:happy2:

reklama
Cześć:-)
Ja też bym zjadła takie ciacho:-Dale upiekłam wczoraj tylko drożdzowe z truskawkami.szkoda że sezon na truskawki już się kończy:shocked2:
Na szczęście sezon na arbuza w pełni więc jestem szczęśliwa.R śmieje się że jem wodę zamiast ją pić bo w arbuzie nic oprócz wody nie ma.
Obiadek gotuję i kukam co u was.Dużo tego macie i ciężko mi to ogarnąć tak od razu:-)
Ja na mojego R nie drę się o bałagan ja mu posyłam żmijowate spojrzenie-on tak mówi....i działa.Zaraz sprząta.Zresztą mamy ustalone pewne zasady np.ja w niedzielę gotuję obiad a on sprząta po obiedzie.Do niedawna nie mył garnków np.po ziemniakach bo twierdził że nie umie.Pokazałam mu jak się myje i myje bez problemu:-)

witam w niedzielę :)
laperedhil no powiem że nawet się starał zrobić wszystko sam, ja poukładałam owoce na cieście :) a u mnie nie dość że infekcja to jeszcze chyba zapalenie pęcherza jakieś, ale dużo wody z cytryną, żurawina suszona i jakby lepiej.
ursula w mordkę misia :D dobre! leż i się nie denerwuj :) a co do facetów to oni chyba faktycznie na łatwiznę idą że tak dzwonią, mój też tak ma, parę razy potrafi zadzwonić i pytać co On miał jeszcze kupić, teraz trochę mniej bo wie że ja mam pamięć jak rybka Doris z Nemo :) Urodziny oficjalnie mam dziś a wczoraj robiliśmy, nawet się postarał i porobił ale później mnie wkurzał, bo już długo siedzieli i zostały dwie osoby i on ich namawiał żeby jeszcze zostali a ja już zdychałam, ale później ładnie posprzątał nawet zmywarkę sobie zapakował i dziś rano poszedł skończyć w kuchni :) śniadanie do łóżka dostałam także jest super :) hehee ale parę dni temu szłam z nim po Mielnie i było stoisko z bransoletkami i mówię mu że niedługo moje urodziny i chciałabym bransoletkę :) nooo i dostałam wisiorek i kolczyki :) słucha jak niewiem co :)
aaga84 normalnie jakbym swojego widziała, jak sprząta to robi to samo, zostawia ścierkę na meblach, odkurzacz nie schowany itp. :) Zazdroszczę Ci takich kontaktów z mamą :) pozdrów ją serdecznie :) i nie szalej tak z tym sprzątaniem.
czekoladka21 jak napisałaś swoje dane to nie ma problemu :) bez stresu wszystko dojdzie jak trzeba :)
akaiah fajne zdjęcie :) sama prawda o facetach ;)
Agatka2 miłych wakacji :))
BunnyCukino kurde, postaraj się ich ignorować i nie denerwuj się, chociaż się postaraj :)
Jolka6621 :) dziękuje :) i mam nadzieję że każda z nas będzie miała lekki :))
brackiee witaj !!! :) ja mam syna 12 letniego :)
Gusiak88
dziękuję i dał sobie radę :))
melonowa89 no to miałaś "adoratorów" pod oknem ;) dobrze że ktoś wezwał policję.
avocado witaj :) gdzie jadłaś tą pyszną pizzę ? pewnie lada dzień będzie Ciebie już kopać tak konkretnie :))
a co do imprezy :) a właściwie prezentów :) dostałam fają tunikę z mama licious :)
Fajny ten pas do oglądania dzidzi :))

Cześć dziewczyny

Ja po weselu, nie wierze wytrzymałam do 5 rano, dawno się tak nie wybawiłam, ale było na prawe super. I teraz nie mogę odespać mam w sobie tyle energii. Za chwilkę doczytam cotam u was:)

mam pytanko po urodzeniu dziecka otrzymuje sie pieniążki za urodzenie :
- z ubezpieczenia
- becikowe
i teraz moje pytanie czy ktoras z was korzystała z :
- "becikowego, ktore jest dodatkowe od gminy
- pieniążki za urodzenie z mops-u
bo dzis sie dowiedzialam ze jest taka mozliwosc z tego skorzystac tylko nie wiem jak to w praktyce wygląda ;p a dlaczego nie korzystac jak daja ;)

reklama
melonowa - ale mialas pałcony macierzyński noirmalnie ? z zusu ? jak mialaś umowę określoną ?
avocado - witaj ! :) super ze odpoczełas :)
bunnycukinio - a czy jeśli z moim M nie jestesmy małżeństwem i ja po porodzie również stracę pracę, jakie dochody muszą być by dostać becikowe z mopsu ? z urzędu tez się dostaje becikowe ?

ja dzis w lesie, nad wodą i na działce, opaliłam się i pogryzły mnie w lesie niesamowisie muchy końskie :( całą spuchnięta jestem :(( najgorsze jest to że mam mega reakcje alergiczną na te bydlaki :( ale nazbieraliśmy kurek i jagód :) pyychaa !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry