witam w niedzielę
laperedhil no powiem że nawet się starał zrobić wszystko sam, ja poukładałam owoce na cieście

a u mnie nie dość że infekcja to jeszcze chyba zapalenie pęcherza jakieś, ale dużo wody z cytryną, żurawina suszona i jakby lepiej.
ursula w mordkę misia

dobre! leż i się nie denerwuj

a co do facetów to oni chyba faktycznie na łatwiznę idą że tak dzwonią, mój też tak ma, parę razy potrafi zadzwonić i pytać co On miał jeszcze kupić, teraz trochę mniej bo wie że ja mam pamięć jak rybka Doris z Nemo

Urodziny oficjalnie mam dziś a wczoraj robiliśmy, nawet się postarał i porobił ale później mnie wkurzał, bo już długo siedzieli i zostały dwie osoby i on ich namawiał żeby jeszcze zostali a ja już zdychałam, ale później ładnie posprzątał nawet zmywarkę sobie zapakował i dziś rano poszedł skończyć w kuchni

śniadanie do łóżka dostałam także jest super

hehee ale parę dni temu szłam z nim po Mielnie i było stoisko z bransoletkami i mówię mu że niedługo moje urodziny i chciałabym bransoletkę

nooo i dostałam wisiorek i kolczyki

słucha jak niewiem co
aaga84 normalnie jakbym swojego widziała, jak sprząta to robi to samo, zostawia ścierkę na meblach, odkurzacz nie schowany itp.

Zazdroszczę Ci takich kontaktów z mamą

pozdrów ją serdecznie

i nie szalej tak z tym sprzątaniem.
czekoladka21 jak napisałaś swoje dane to nie ma problemu

bez stresu wszystko dojdzie jak trzeba
akaiah fajne zdjęcie

sama prawda o facetach
Agatka2 miłych wakacji

)
BunnyCukino kurde, postaraj się ich ignorować i nie denerwuj się, chociaż się postaraj
Jolka6621 
dziękuje

i mam nadzieję że każda z nas będzie miała lekki

)
brackiee witaj !!!

ja mam syna 12 letniego
Gusiak88 dziękuję i dał sobie radę

)
melonowa89 no to miałaś "adoratorów" pod oknem

dobrze że ktoś wezwał policję.
avocado witaj

gdzie jadłaś tą pyszną pizzę ? pewnie lada dzień będzie Ciebie już kopać tak konkretnie

)
a co do imprezy

a właściwie prezentów

dostałam fają tunikę z mama licious

Fajny ten pas do oglądania dzidzi

)