czekoladka21
Mama Nadzi :*
nonek- w tej galerii w Modliniczce ? Jak tam to wiem gdzie to.:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żartuję. Siostra mamy hoduje króliki i ma ich sporo, to czasem skorzystam:-) Generalnie, to jesteśmy w dobrej sytuacji, bo nasze najbliższe rodziny, które mieszkają blisko nas mają gospodarki. Więc my pomagamy im w polu, a oni nam za to zawsze coś dają, ziemniaki na zimę, mleko, sery, mięsa. Mój m. najbardziej się z tego cieszy jesienią, bo zawsze dostaniemy świeżą baraninę, a on ją uwielbia.
jak chodzilam do pracy to tak nie przybieralam szybko :-( ale po porodzie bedzie czas na odchudanko 

No po prostu padłam, ale prawda jest taka, że jeszcze jeden komentarz o ciuszkach i ją uduszę! A takie znajdowanie zajęć, kiedy w domu jest kupa roboty to standard. My mamy na głowie ogród, a teściowa wymyśliła, że mój M. też musi pomóc jej w ogródku, bo teść nie da rady. I jak proponował w ten weekend, to, że nie, że teraz nie zdążą, ale na bank będą chcieli w moemncie, kiedy wreszcie będziemy chcieli wyjechać na urlop, lub coś w domu zrobić;/
bo potrafi zapytac o ktorej to sie do domu wraca
a dziewczyna 25 lat
a jak cos jeszcze powie z tym remontem to ja az oddzwonie do niej !