ale produkcja
dady teraz jakos w promocji maja byc 2 paki za 50zl?? a mysle zaczac od pampersow bialych, pozniej zobacze czy zielone pampery, czy dady - wyprobuje co dziecku i mi przypasi

mi siostra zaleca prac w JELP Fresh proszku tym 2 w 1, albo zelu i mowi zeby nie uzywac plynu - w tym proszku juz jest plyn. Ale chcialabym tak do 6 miesiecy prac w tym dzieciecym.
Trzeba poprobowac chyba tez kilka zeby wiedziec ktory odpowiada ;-)
Kupilam dzis - tzn mama mi kupila w Etam: szlafrok, pizame (cycusie do karmienia dam rade z niej wyjac) i jest sliczna i super gatunkowa, uwielbiam pizamy stamtad. Dokupila tez koszulke do spania i karmienia taka ze mezowi sie spodobala ;-) Podkoszulek na codzien i sukienke (jeszcze sie nad nia zastanawiam) i skarpetki dla malego

co ja bym bez mamusi zrobila ;-) nie to co tesciowa ktora tylko jedno dziecko uznaje i pomaga finansowo, my wszystko mamy nic nam nie trzeba jej zdaniem. Juz chyba nie zmienie zdania co do tej kobiety. Jak dzis wyszlam od lekarza i M pyta: ile wazy - to rozmawial z nia przez telefon i wiece ze ja to G**** interesowalo i skonczyla rozmowe? a bedzie chciala wnuka zobaczyc dzida jedna
Managerowi wyslalam smsa ze zwolnienie dostarcze w poniedzialek. Bo udusilabym i jego z tesciowa razem.
Zjadlam paczusia z kawka z ekspresiku ktory mi M wczoraj przyniosl do domu - ze stacji na punkty

taki wiecie Krups Dolce Gusto, malutki one drogie nie sa no a tu darmowka :-):-)
i dalej sie jaram swoim wozkiem

co tam ze uzywka, w swietnym stanie, one sa fantastyczne te wozki i opinie i recenzje wiec haha jaram sie dalej
ide jesc parowke

jakas chaotyczna jestem - przepraszam ;-)
myslicie ze dobry ten termometr z lidla? bo ja tez myslalam ale to maz musialby pozyczyc 50zl juz od kogos bo nie mamy :-(