witam nowe mamusie
co do bólu spojenia jak leżę też boli ..........jak wstaje w nocy na siusiu tak ze 4 razy to nie moge sie wyprostować normalnie.......ale dam radę
karoo też się zastanawiam kiedy nastąpi ta chwila....synuś wybierze........
kamilka ale ci fajnie że się wyspałaś...........
mój mały dzisiaj dał czadu i się obawiam że zrobił obrót o 180 stopni...... czyli teraz nogami w dół........ bo zaczął kopać pod żebrami a potem wyboje po łuku szły aż do jajników;( pewnie jakąś imprezkę miał.......
niki też jestem nerwowa i normalnie czasami nie potrafię znaleźć powodu dlaczego......
nietypowy nick , też narazie mam litość nad mężem , tylko czasami tocze walkę o kołdrę jak wstaje w nocy to skubany podciąga sobie cała czasami..... ale już odpuściłam i mam koc w pogotowiu. jak zobaczy rano że jestem pod kocem to gada czego go nie budze zeby oddał kołdrę a ja mu na to że przecież nie mogę się wysilać
jolka też mam ambitny plan skończyć dzisiaj pranie i prasowanie dzidziowych rzeczy

zobaczymy jak mi to wyjdzie........
dehaira lista dla lekarza bardzo dobra rzecz, mało tego wsadzę ją w kartę ciążową bo jak ostatnio byłam też miałam, ale zakręciłam się jak słoik na zimę i zapomniałąm o niej

jutro też będę mojego doktorka męczyć pytaniami......
akilegna trzymam kciuki za torbę, też miałam problemy z zabraniem się za to a teraz leży na drugim łózku na przeciwko mnie i już nawet mnie nie drażni
gnosia ja mam w końcu słoneczko na lubelszczyźnie........ale ciii...żeby nie zapeszyć:0
kurcze dziewczyny tez niedawno oczekiwałam na 2 kreseczki na teście ciążowym............a tu proszę już tuż tuż maleństwo będzie......... normalnie nie mogę uwierzyć..........i gussiak urodziła..........bajka jakas w koło............