reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej :-) ja z Raciborza, do Zabrza niedaleko, ale nie znam hehe

O 5 bylo ktg, polozna powiedziala, ze zapis tragiczny, wiec kazala mi sie spakowac, nawet pic nie moge.. jestem podenerwowana na maksa! ;((

reklama
dziewczyny... wiadomo , że z tragicznym ktg nie puszczą maagsi do domu. Pewnie były skurcze a nie było ruchów... jak leżałam w tamtym tygodniu w szpitalu była też dziewczyna w 38 tyg. u której mała aktywność dziecka skutkowała wywołaniem bądź cesarką... nie wiem jak to się zakończyło bo wyszłam w czwartek.

Jestem pewna, że dzisiaj Milenka się urodzi.

No jak skurcze są to zazwyczaj dziecko jest mniej ruchliwe. Myślę, że jeśli już, to chodzi o tętno dziecka. No to jak się ma spakować, to może cc będą robić.

Maagisiaa trzymam kciuki i dawaj znać!
Ja mam na dzis termin :D ale póki co nic sie nie zapowiada.... jutro mam wizyte, zobaczymy czy cos się posuneło do przodu. A jak nie to pewnie po weekendzie pojade do szpitala na ktg i tam beda decydowac co dalej, chociaz przyznam ze nie wiem jaka jest procedura po terminie. Moze sie jeszcze wykluje... :p

paulagd zależy od lekarza i szpitala ile czekają z wywoływaniem. Niektórzy tydzień, niektórzy mniej, a za granicą o ile wszystko jest z łożyskiem ok to czekają do oporu.

anoula powodzenia jutro :)

ja synka urodziłam w 40 tyg. i 4 dniu i z tego co pamiętam to mielismy czekać do szóstego dnia i wtedy wywoływać, ale synek zdecydował że sam wyjdzie:-)

7u229n73xrci349t.png

reklama
Do góry