Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wogole nie wypowiem sie! Jak jej jutro nie bedzie, jak zapewnial Pan przez tel. to pozabijam! Bo czekam juz 3 tydzien!
;-)

Ja też praktycznie nie kupowałam ubranek takich na 56 cm. Ale to body o którym pisałam jest niby na "0" czyli niemowlaka, a te różowe spodenki są też z takiego kmpletu na "0". I i tak na nią za duże. Właśnie przed chwilą znalazłam jedne śpioszki, które na długość są dobre, ale znowu są na grubsze dziecko, tak, że ma za szerokie. No, ale nie będę specjalnie nic dokupować, bo to nie ma sensu. Jakoś sie troszkę w tym przemęczymy, a za miesiąc będzie pewnie już lepiej. No i rzeczywiście tak się bałam, że Ona taka duża będzie, bo dużo ważyła w dość wczesnych tygodniach ciąży, a tu w zasadzie naormalna waga. W chwili urodzenia 3480, następnego dnia 3320, a w dniu wypisu 3340.marzena80- kochana wiesz co a ja z ciekawosci sprawdzialm ile nataszka wazyla i mierzyla przy porodzie, bo widze ze taka malenka wyglada- a miala byc taka kluseczka a tu piszesz ze wszytsko na niej wisi:-) ja mam malo ciuszkow na 56, a podejrzewam, ze wlasnie nataszka w takich teraz jesst ubierana![]()