reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Słonko gracjas! ale mnie chodziło o całą piosenke, tak, żebym miała z jakiś 3 minutowy repertuar... bo mnie szlag trafia! to jest za krótkie:confused::-( to jest jak z samplami z reklam... są krótkie i nie chcą się odczepic od człowieka... gdybym miała teraz rodzić, to gwarantuje, że między skurczami śpiewałabym, że makijaż ślady łez zatrze...

mam nadzieje, że mnie rozumiecie... nie mam mani natręctw:rofl2:

slonkoonline- co ty sie martwisz gupolu- ciesz sie ze ci wymaz wyszedl prawidlowo i nie wmawiaj sobie jakis problemow, bo klapsa dostaniesz:angry:

Tsarina mi osobiscie pasowalo, jak kiedys byly seriale rano... Bo pozniej to tylko slucham " Bedziemy to ogladac?"
My z mezem mamy uklad. Jak on oglada TV, zazwyczaj mecze, to ja mam dostep do kompa. A jak ja ogladam seriale to wtedy on ma dostep do kompa. Inaczej bylaby awantura na 102! :-D

Tsarina jaz juz zrobie sobie sniadanie to popatrze za dluga wersja.... Tylko jak cos czytalam, to bylo napisane, ze to specjalnie dla Brzyduli i nie ma tego na zadnej plycie. Moze wcale nie ma dlugiej wersji? Popatrze napewno.

ankzoc Wiem, wiem.... Raczje powinnam dostac w twarz na otrzezwienie ;-) Tylko wiesz jak to jest.... Chcialoby sie, zeby wszystko bylo na TIP TOP.

Skocze sniadanko zrobic... Zaraz wracam.

to tak jak u mnie, z wyjatkiem Brzyduli... mój mąż ją uwielbia... a jak mu kiedyś pokazałam orginał, to myślałam, że zwariuje... Betty la Fea to ideał jego zycia... gonił mnie ze szczotka i chciał mi zrobić taką fryzurę!

Betty

tsarina, slonkoonline- ja od rana do 15.30 kompa mam dla siebie :-D, bo maz jest w pracy, pozniej znikam na jakis czas bo albo wcinamy obiadek, zakupy, dzialeczka, roznie to bywa, wieczorkami czasami zagladam- ale wtedy m ma jakis meczyk albo polityka jakas :baffled:, a jak ja ogladam cos w tv to maz siada do kompa- chociaz on nie jest takim fanatykiem jak ja ;-), wiec u nas nie ma zbytniego problemu :-D

dzięki wielkieSłonko Ty moje! Smacznego Ci zycze i wszystkim dziewczynkom również! Ja już lece, duuuuuużo pracy i kruca bomba mało casu...(lubie ten text z VaBanqu), trzymajcie się i do sklikania popołudniu!

reklama
O MATKO!
Ja to jestem zakrecona, jak stado dzikich baranow!
Siedze sobie nadal w pizamie, z brudna glowa! Spodnie na suszarce, nie uprasowane! Lozko rozwalone... Na luzaka jem sobie sniadanie i popijac bede cappucino.
A JA O 10.30 MAM BYC NA PRZYSTANKU, BO JADE Z KOLEZANKA DO DRUGIEJ KOLEZANKI NA PLOTY! Gupia!!!!! GUPIA!!!!!
ZAPOMNIALAM!

Do góry