Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Trzy dni walczyłam-czwartego się poddałam.Mateusz do roku jadł dania ze słoiczków(plus pokarmy stałe np w formie parówek
)więc na razie się nie martwię.

zapewne nadejdzie jak powroce do pracy i rygorystycznie odrzuce Małą od piersi. Teraz tylko gadanie mi dobrze wychodzi w temacie mleka modyfikowanego - Mała po prostu nie lubi go, a mi wygodniej wyciągnąć cycka.

to już jest bardziej kameralna imprezka, sama najbliższa rodzina, więc nawet jak zrobię jakiś przypał to nie będzie tragedii
no ale - sale gdzie robimy imprezke znam - bo tam było nasze wesele, kościół znam - bo to moja parafia, proboszcz mnie z niczym nie zaskoczy (a raczej ja jego zaskocze jak się wyda coś co chce zrobić 
oby się nie pokapował bo będe miała przejebutane
), kamery nie potrzebuje, tylko fotografa jeszcze szukam. w sumie ci co byli na weselu nie byli źli, ale oni wtedy mieli walniętą maszynę do drukowania fotek i o ile na łytce fotki wyglądają rewelka, to na papierze już nie takie wow
tak więc troszkę z nimi walczyłam o poprawienie tych fotek ;-) a reszte rzeczy korzystam z podpowiedzi Joli - co trzeba kupić, i Niny - co załatwić u księdza. myślę że sobie poradzę
:-)