Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moniqsan no jak to nigdy nie nosiliscie dziecka na rekachnie wiem czy ze mna jest cos nie tak ale wydaje mi sie ze dziecko bardzo potrzebuje bliskosci szczegolnie na samym poczatku przeciez przez 9 m-cy slyszy bicie naszego serca jest mu caly czas cieplutko
a pozniej co nie brac na rece dzieci po prostu
domagaja sie bliskosci chca czuc mame jej zapach jak juz pisalam wczesniej my do 3m-cy nosilismy nasze dzieci gdy tylko sie tego domagaly pozniej jak juz zaczely sie interesowac otaczjacym je swiatem,zabawkami itp nie bylo problemow ze nie mozna zniknac z oczu dziecka bo potrafi zajac sie chwile soba i mysle ze czuje sie bezpieczne
No ale to jest moje zdanie i mozecie sie ze mna nie zgadzac
. moniqsan no jak to nigdy nie nosiliscie dziecka na rekachnie wiem czy ze mna jest cos nie tak ale wydaje mi sie ze dziecko bardzo potrzebuje bliskosci szczegolnie na samym poczatku przeciez przez 9 m-cy slyszy bicie naszego serca jest mu caly czas cieplutko
a pozniej co nie brac na rece dzieci po prostu
domagaja sie bliskosci chca czuc mame jej zapach jak juz pisalam wczesniej my do 3m-cy nosilismy nasze dzieci gdy tylko sie tego domagaly pozniej jak juz zaczely sie interesowac otaczjacym je swiatem,zabawkami itp nie bylo problemow ze nie mozna zniknac z oczu dziecka bo potrafi zajac sie chwile soba i mysle ze czuje sie bezpieczne
No ale to jest moje zdanie i mozecie sie ze mna nie zgadzac