Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joannn nie było potrzeby iśc do lekarza, gorączka to nie jest stan wymagający leczenia o ile nie przekracza pewnych wartości, w przypadku dzieciaczków jest to 40 stopni albo gorączka utrzymująca się dłużej niż 3 doby.

Bo wiesz, faceci ..... 

Ale zastanowiłabym się nad jego zakupem. Jak się ma możliwość kupić 2 spacerówki - to super, może być jako ta druga - szybki wypad do sklepu , połażenie po supermarkecie, galerii (wszędzie wjedzie, nie zaczepisz o stertę puszek itd), ale do codziennego użytku - słabiutki
Nie można mu rozłożyć oparcia do leżenia albo chociażby do półleżenia, dziecko śpi na baczność no i na pewno nie jest dla dziecka super wygodny 
Do tego mam go okazję kupić kilkaset pln taniej niż jeszcze niedawno kosztował (oczywiście nowy) 
) no i dla mnie ważne żeby nie był strasznie drogi..na początku myślałam przeznaczyć 300 zł ale wiem że to niewiele więc zwiększyłam do 400...no ale więcej już nie dam...chcę jeszcze małej kupić piaskownicę bo wydaje mi się że teraz w zimie będą tańsze

a nockę własnie teraz odsypia, także w końcu nabierze sił.
i mogę być spokojna. A jak to będzie wyglądało w praktyce przekonam sie już jutro. 

Nina27, - KUPUJ. :-) Taniej trudno ci będzie znaleźć, tylko że to używany. Ale jak byłam teraz w Polsce i oglądalam w sklepie ten mój wózek to kosztował 2000zł, ale razem z gondolą.
Wózek Hauck Infinity Jeep Navy ze śpiworkiem lux (807630891) - Aukcje internetowe Allegro
.
:-