kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Aguś słonko wyluzuj, masz fajnego wyluzowanego męża, nasi potrafią tylko marudzić, nie wiedzą co to to BB ale na wszelki wypadek marudzą....
Święte słowa

Aga fajne z was małżeństwo zabawne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aguś słonko wyluzuj, masz fajnego wyluzowanego męża, nasi potrafią tylko marudzić, nie wiedzą co to to BB ale na wszelki wypadek marudzą....

napisałamMamstud co się dzieje? czemu masz kiepski humor? Martwię się. może napisz na forum o którym nie mówimy na ogólnym, (wybaczcie, ale jak mam to ująć?)

- ja ide Małą po raz kolejny uspać, więc się wylogowuje, a Marczo zasiądzie...

confi - fotka super!!! kurcze ale teraz tez jest supe (fotka ze spacerówką)!!! hmmm...
zresztą mój M zaraz pewnie też sie wypowie w temacie- ja ide Małą po raz kolejny uspać, więc się wylogowuje, a Marczo zasiądzie...
Kasia - no z tym małżeństwem to się teraz pewnie wszystko okaże... Moim zdaniem - naruszył moją prywatność!!!! Tak, tak Marczaku - dmuchaj materac póki czas. Jaga spi dziś w łóżku
to narazie Dziewczyny... odezwę się jak chłopa uda mi się pogonić

Confi umarłam ze śmiechu! A jogurcik to suchą szmatką :-)ech robię co mogę...;-)
no teraz ja![]()
![]()
![]()
nie mogę z Was....Nooo MARCZO ... będzie dzis dmuchanie![]()
Twój szczęśliwy wieczór
hmmm...wiecie jak sie pozbyć jogurtu z klawiatury?![]()
rozmazałamConfi umarłam ze śmiechu! A jogurcik to suchą szmatką :-)