• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Moje dziecie juz sie wyspalo,chalupka ogarnieta,teraz szoruje jak maly mop po podłodze:-D

Confi,Damianek to naprawde spryciaz maly,swietnie stoi:tak::szok: az trudno uwiezyc ze z konca maja jest,super:-)
Tikanis,ale swiewtny reniferek z Ciebie:tak::-) u nas bylo pare mikolajow ale zaden nie byl przebrany:-(no szkoda ale w przyszlym roku nadrobimy:tak:

Dziewczyny o jakiej Wy musztardzie w proszku mowicie,jak sie tego uzywa???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
kurde! jak mawia Ferdek! nie znajde kabla i się nie pochwalę. Zrobiłam dziś tzw. zupę meksykańską na obiad, al jej nie ruszę, bo wcześniej z przepisu z Moje wypieki drożdżówki z marmoladą i już nic się nie zmieści mi do brzuszka...

no to podtrzymując "ducha mikolajek"pokomplementuje foteczki moniqsan i tikanis:

moniqsan - super są Ci sasiedzi Twoich Tesciow:tak::-)!!! Tylko kurcze... jakbym byla dzieckiem to chyba tez bym malo chetnie poszla na raczki do takiego Mikolaja (ogolony Mikolaj to nie Mikolaj;-):-p), ale Lili dala rade:tak::-D:-D:-D

Tikanis - nonono - Reniferica z Ciebie jak ta lala!!! Pięknie jak zawsze:tak::-):-):-)

a teraz wyrazy uznania i gratulacji dla mojego Zięcia:
Damianku - Tesciowa jest z Ciebie mega dumna (te proste nóżki, mocna postawa stópek - SUPER!!!)!!! Niestety Jagodzia ma geny Tatusia i zapewne zacznie chodzic w okolicach roczku, a raczkować w wieku 8 m-cy.. No ale do wakacji powinniscie juz oboje popląsać (Ty zapewne bedziesz juz biegal:tak::-)). Buziolki :****

moniqsan - chwała Ci za linka do tego bloga:tak::-):-):-)!!! Pewnie będę go wyklinać jak zobaczę jakiś kg na plusie...ale jak zobaczyłam drożdżówki, które dzisiaj robiła tsarina... Rewelacja!!! Chyba jutro zrobię niespodziankę swojemu M:tak::-D

Tsarina - rozumiem, że te drożdżóweczki to pyszooota??

Nie mam dzisiaj natchnienia do pisania aIe jedną rzecz muszę napisać.

Roxy , wIasnie patrzę na Twój suwaczek i widzę,że maIutka kończy dzisiaj 7 miesiecy.Nadusiu sto Iat .
Przyznaj ,że torcik śIiczny.

moniqsan - chwała Ci za linka do tego bloga:tak::-):-):-)!!! Pewnie będę go wyklinać jak zobaczę jakiś kg na plusie...ale jak zobaczyłam drożdżówki, które dzisiaj robiła tsarina... Rewelacja!!! Chyba jutro zrobię niespodziankę swojemu M:tak::-D

Tsarina - rozumiem, że te drożdżóweczki to pyszooota??

jakie drożdzówki? Z prawie 30 zostały tylko okruchy... i gary do zmywania...

reklama
hej

ale dzis dzien wciaz pada i nici ze spacerku .

confi --damian bardzo silny ,ze juz wstaje cos mu spieszno a moj do raczkowania sie nie daje jeszcze...

tikanis -reniferek z ciebie fajny i dzieciaki tez,powtorze jeszcze raz ze zdjeciowego.

nadia- sto lat

napisze tu bo szybciej sie dowiem,czy dla babci poduszka ze zdjeciem prawnokow nadaje sie na prezent pod choinke???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry