• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Nie mam dzisiaj natchnienia do pisania aIe jedną rzecz muszę napisać.

Roxy , wIasnie patrzę na Twój suwaczek i widzę,że maIutka kończy dzisiaj 7 miesiecy.Nadusiu sto Iat .
Przyznaj ,że torcik śIiczny.
Monika:-) dziekuje ale milo mi sie zrobilo:-):-):tak: Cos mi ten suwaczek szwankuje,bo Nadusia jest z 9 maja ale zawsze dzien wczesniej od poludnia jestesmy do przodu;-) Jeszcze raz baaarrdzooo dziekuje:-)
Martalis,Tobie rowniez dziekuje:-) Mnie sie wydaje ze podusia to dobry pomysl,babci zawsze sie przyda:sorry: ale biovital to wiesz na zdrówko:tak:

reklama
dobry wieczor dziewuszki, dawno mnie nie bylo, ale nie myslalam ze bede miala az tyle zaleglosci, ktorych watpie czy nadrobie. Czy dzisiaj AA czynne czy zamnkniete, z mila checia bym popila sobie grzanca razem z Wami.

moniczko ja bylam w domu tylko goscie z canady zjechali a po drugie interent mi nie dzialal masakra ale powiem ci szczerze ze to "cholerne" forum bardzo wciaga, tak mi was barkowalo. wpadalam tu ale na min bo z komorki :) to co monia pijemy today ??;-)samej mi glupio pic bo powiedza ze alkoholiczka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry