reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie dziewczynki nie bylo mnie kilka dni,a tu masakra:szok::tak::-)
Siedze juz pol h i jeszcze ponad 30stron do nadrobienia.:szok:Nie wiem o co kaman ale moze wbije sie jakos w temat.:tak:
Zepsul nam sie monitor od kompa teraz mamy pozyczony,bo beda naprawiac 2 tyg:wściekła/y:
Bylam dzisiaj na szczepieniu z Krzysiem nastawilam sie psychicznie,ze beda 3 klucia a tu jedno ostatnie przeciw zoltaczce no i spokoj do roczku:-D:-D:-D
Krzysio wazy 9400g i miezy 70cm.:-)Doktorka mnie prosila zebym jeszcze piersia karmila chociaz do roku bo Krzysio skazowy,ale czasami tak mi ciezko na diecie:-( tyle ze nie pracuje to sie chyba poswiece dla mojego grubcia:tak:.Nie wiem czy Krzysio zabkuje czy co bo taki marudny w nocy co 2h sie budzi na cyca i marudzi nie moze zasnac,pediatra twierdzi,ze jeszcze zebow nie widac no sama nie wiem:no:
Mam juz kupione prawie wszystkie prezenty teraz powoli juz sprzatam chalupe bo sie nie wybrobie a lubie miec wszedzie wyszlifowane na picco belo nawet w mysiej dziurze:-D
Ide nalac sobie jakies belo i Was nadrabiac:tak::-D:tak:

Spoznione zyczenia dla wszystkich maluszkow,ktore mialy swoje swieto jak mnie nie bylo na forum:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry