• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

hmm, nie wiem czy lepiej. jakoś ciezko powiedzieć. dziś znów gadaliśmy ,a on nadal "nie rozumie" o co mi chodzi.:eek::eek::eek::eek::oo::oo::oo::oo:

ja musialam % odstawić no bo kurczę M. już na mnie dziwnie patrzy. Ale przyznam że coś bym sobie posączyła.:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
oj wierzę, a ja z tego wszystkiego to dzisiaj nawet nie zdążyłam nic kupić %:-(i teraz co siedzę o suchym pysku

reklama
A jak tam u was przygotowania świąteczne?.

Ja od razu powiem że bojkotuję sprzątanie. hi hi hi.
Gotowanie też tak pół na pół. Niezbędne minimum przygotuje resztę kupię.
Od 5 dni dykutuję z M. na temat choinki, co już mnie wnerwia.

A wogóle to gdzie Confi???

a oglądałam sobie mieszkania... takie zboczenie... dopiero kupiliśmy, ale lubię sobie pooglądać... właśnie widziałam takie jak nasze o 60 tysięcy droższ:szok:!!! Fakt, że ładnie zrobione, ale nie za aż tyle kasy!

no zboczenie, hehhehe:-D:-D:-D
ja jak już kupilismy projekt domu, od razu spakowałam wszystkie katalogi i rozdawalam kto był tylko nimi zainteresowany:tak::-D
Ale jestem zalogowana na forum bilbowców (czyli posiadaczy naszego projektu domku - Bilbo1) - super sprawa:tak: bo od początku można liczyć na pomoc innych właścicieli bądź osób na podobnym etapie budowy.. No i te fotki - każdy domek ma inną duszę, inna aranżacja przestrzeni wokół domu...
Ale dawno tam nie zaglądałam:dry:... Zajrze pewnie dopiero na wiosnę jak na nowo bedziemy w nim "dłubali":sorry:

a w waszym było dużo do zrobienia ?
Przedpokój był fajny. Zabudowana duża szafa i pawlacze były - tylko pomalowaliśmy. Łazienka też była fajna - kafeli na podłodze i ścianach i panele na suficie. Zmieniliśmy wc, umywalkę i kabinę prysznicową, w pokojach na podłogach były panele, więc my położyliśmy tapety, wymalowaliśmy sufity, no imój mąz chciał taki podwieszany sufit w kształcie rombu, więc ma:tak: wymieniliśmy wszystkie drzwi, zewnętrzne też. Wiadomo meble kuchenne robiliśmy na wymiar, bo mała kuchnia... i to chyba tyle... potem to juz takie różne pierdoły, drobiazgi...

A jak tam u was przygotowania świąteczne?.

Ja od razu powiem że bojkotuję sprzątanie. hi hi hi.
Gotowanie też tak pół na pół. Niezbędne minimum przygotuje resztę kupię.
Od 5 dni dykutuję z M. na temat choinki, co już mnie wnerwia.
Ja się w weekend chyba bedę w końcu przeprowadzać. Posprzątane już mam:tak::tak::tak:! Teść chodził i nawet podłogi pomył. Ale co gorsza - my robimy Wigilię. Już mojej mamie zleciłam zrobienie kapusty z grzybami, ale boje się jak mi zupa grzybowa z łaznkami wyjdzie... Jakie zupy jecie na Wigilię???

Przedpokój był fajny. Zabudowana duża szafa i pawlacze były - tylko pomalowaliśmy. Łazienka też była fajna - kafeli na podłodze i ścianach i panele na suficie. Zmieniliśmy wc, umywalkę i kabinę prysznicową, w pokojach na podłogach były panele, więc my położyliśmy tapety, wymalowaliśmy sufity, no imój mąz chciał taki podwieszany sufit w kształcie rombu, więc ma:tak: wymieniliśmy wszystkie drzwi, zewnętrzne też. Wiadomo meble kuchenne robiliśmy na wymiar, bo mała kuchnia... i to chyba tyle... potem to juz takie różne pierdoły, drobiazgi...
to i tak lepiej jak u mnie ja kupiłam tanio ale wszystko było do robienia także mam dość remontów na długo

Ja się w weekend chyba bedę w końcu przeprowadzać. Posprzątane już mam:tak::tak::tak:! Teść chodził i nawet podłogi pomył. Ale co gorsza - my robimy Wigilię. Już mojej mamie zleciłam zrobienie kapusty z grzybami, ale boje się jak mi zupa grzybowa z łaznkami wyjdzie... Jakie zupy jecie na Wigilię???
my skromnie tylko barszcz czerwone pozostałe nie idą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry