reklama

Mamy majowe 2009

reklama
od 17 18 nic nie jem i jak patrzę na ten swój brzuch to mi się wcale nie chce :sorry:
a mnie dziś wkurzyła w szkole taka pani, która u nas na portiernii pracuje. stwierdziła, że ja zamiast chudnąć to tyję!!! Nosz qwa mać! Wiem ile waże i ciągle mam taką samą wagę od urodzenia Nataszy. Może ubrałam coś co mnie pogrubiło, ale nie przytyłam jeszcze bardziej. Wiem, że mam sporo do zgubienia, ale czy inni muszą mi o tym mówić? czy nie zdają sobie sprawy, że to jest przykre?

od 17 18 nic nie jem i jak patrzę na ten swój brzuch to mi się wcale nie chce :sorry:

ja to podziwiam ludzi na diecie. Ja to bym umarła. Nie umiałabym, bo ja lubię jeśc.
jedyne co to nie mam problemu z ilością. mam mały żołądek, więc cieżko mi zjeść dużo. ale jak jestem głodna to MUSZĘ zjeśc!!!! bo inaczej pozabijam. :sorry::sorry::sorry:
i nie umialabym sobie odmówić pizzy. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a mnie dziś wkurzyła w szkole taka pani, która u nas na portiernii pracuje. stwierdziła, że ja zamiast chudnąć to tyję!!! Nosz qwa mać! Wiem ile waże i ciągle mam taką samą wagę od urodzenia Nataszy. Może ubrałam coś co mnie pogrubiło, ale nie przytyłam jeszcze bardziej. Wiem, że mam sporo do zgubienia, ale czy inni muszą mi o tym mówić? czy nie zdają sobie sprawy, że to jest przykre?
kocham takich ludzi :shocked2:

no to niefajna ta Pani... masz male dziecko..i wiadomo po ciąży od razu nie wraca się do normy... Ojjj już nie lubie tej Pani:crazy:

reklama

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
bardzo brzydko z jej strony!!!!!

ja to wogóle uwazam że obcy ludzie nie mają żadnego prawa do oceny ludzi których się nie zna!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(bo są kurde różne okoliczności o których "pani z portierni" nie koniecznie musi wiedzieć, jak np choroba, albo cokolwiek)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry