reklama

Mamy majowe 2009

Witam.
Na wstępie jaj serdeczniejsze życzenia dla Tomcia na kolejny miesiąc;-)
Dziewczynki widać że spotkanie się udało ,
bohaciefka fajny opis,jeszcze tylko zdjęcia i będzie super:tak:
Nina gratuluję zęboli:-)

Czy tu na prawdę nikogo dzisiaj nie ma:confused:

reklama
Witam :-)no tak otwarłam sobie Desperadosa i zasiadłam przed laptopkiem a tu nikogo niema.
Widze kochane,że miałyście fajne spotkanko bb ach tylko pozazdrościć moge:tak:
No i fajny weekend się kończy:no:wczoraj bylismy na Moszczance na pstrągach,po drodze zaliczyliśmy jedzonko w zajeździe no a potem jazda do Opola do kina,takze było super:-)Wypoczęłam i było wesoło ,ale cały czas myślałam o Niki i tęskniłam,Nicol była u mojej mamy jak wróciliśmy to spała,rano wstaliśmy poszliśmy do kościółka i potem obiadek u moich rodziców.Po obiedzie powrót do domku i zaraz mieliśmy gości no i niedziela uciekła,także weekend udany:tak:
Ok uciekam film oglądać z m,dobrej nocy kochane :tak:

Dobry wieczór Majóweczki!

Confi Aga Bohaciefka Ankzoc Moniqsan dziękuję za cudowne spotkano, było naprawdę świetnie, mimo że moja Calineczka lekko smarkata... W drodze powrotnej się przespała, a rano wstała zdrowa :-) Cieszę się, że nic się z tego nie wykluło poważniejszego.

Bohaciefka świetny opis spotkania, masz dar :-)

Chciałam jeszcze dorzucić swoje 3 grosze, jeśli można :-)

Confi Damiś to świetny chłopczyk, nie mogłam się napatrzeć na niego. Najbardziej mnie rozczulał swoją otwartością i tą nonszalancją w oczkach :-) A jego łazikowanie... Eh, pozazdrościć zdoalniachy!

Aga Zosia to taka radosna dziewczynka i jak dziewczyny stwierdziły bardzo podobna do Ciebie. Ty jesteś bardzo miłą osóbką, mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda nam się spotkać.

Ankzoc Maja dała czadu :-) Jej apetyt jest zadziwiający! Mały człowiek - demolka, oj masz co przy niej robić. Śliczna dziewczynka.

Moniqsan Lilianka wygląda bardzo poważnie jak na swój wiek :-) Te jej duuuże ciemne oczka aż świdrują. Co do Twojej osoby, już teraz nie zamydlisz mi oczy opowieściami jaka to Ty grupa jesteś, kłamczuch wstrętna :-) Chudzina z Ciebie i już!

Gaba mimo, że najstarsza z towarzystwa chyba we wszystkim pozostaje w tyle, zarówno w wielkości, jak i rozwoju społecznym... Jakaś taka wycofana mi się wydała w porównaniu do Waszych dzieci..... Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że przywiozłam ją taką zakatarzoną....

Mam kilka naprawdę udanych zdjęć, bardzo mnie to cieszy, gdy tylko je zrzucę z aparatu porozsyłam, a Tobie Aguś już dziękuję, śliczne :-) Napiszcie swoje adresy mail na pw :-)

O 20 wróciliśmy ze Słupska, w ciągu weekendu zrobiliśmy prawie 800 km :-) Dzieci dopiero zasnęły bo wyspały się w samochodzie.... Ja też jestem zmęczona, na szczęście jutro nie idę do pracy :-)

kasia ale świetny filmik! Filipek jest taki radosny!

mama niki fryz super, fajnie, że weekend Wam się udał :-)

Barmanko przeczytałam jednym okiem o Twoich znajomych i ich podziale funduszy, lekko mnie to zszokowało....

m&m's jak humorek? Lepiej?

monika 100 lat dla Tomusia!!!!!!

tsarina
obgadywałyśmy Cię..... :-)

Witajcie....ja napisze o swoich wrażeniach jak przetrwam swój 12- godzinny 2-gi dzien w pracy z remontem...dzis kłada kafle na podłoge...ledwo ruszam palcami po wczorajszym malowaniu i sprzataniu by do Was napisac....a Zosia niestety nie dała mi pospac...:-(

A teraz chciałabym złozyć życzenia dla Majeczki, zdróweczka, zawsze tak samo uśmiechniętej minki, wytrwałości w dążeniu do celu;-), zaskakiwania rodziców nowymi umiejętnościami, i radości z poznawania nowych smaków:-D
zsvehi.jpg

Ostatnia edycja:
Wszystkiego Dobrego dla Majeczki....całuski ode mnie i Nadusi:-)
obj387geo370pg9p18.png

Witajcie dziewczyny:-)
Ale miałyście super z tym spotkaniem:tak:
Kiedy będą fotki:confused:;-):-)
Miłego dnia:-)

Dzin Dybry :-):-)
boszzz leje od rana :baffled: w domu ciemno jak u...w dupci :-p a ja się zastanawiałam dlaczego tak dobrze mi się dziś śpi :cool2: zresztą nie tylko mi - by wszyscy, łącznie z synkiem diabełkiem jeszcze są w łóżeczkach, młody tylko flache mleka dostał i poszedł spać dalej....

ejjj czy któraś już ma liste zakupów na Wielkanoc? :sorry2: podzielicie się? :sorry2: ja zaraz będę tworzyć swoją listę, jakieś groszki, kukurydze i tym podobne co już można dziś kupić i postawić w szafce.... Święta robimy ze znajomymi, początkowe plany były że przyjdą do nas, ale ich mieszkanie jest większe i chyba ze względu na Marcela zmienimy plany i zwalimy się do nich ;-):tak::-)

a powiedzcie mi coś - czy wy robicie osobną święconkę dla dziecka? :sorry2: bo ja pomyślałam czy by nie zrobć taką dla Marcelka..... m stwierdził że chyba wiosna mi do głowy uderzyła (:-D:-D), ale ja znalazłam taki piękny koszyczek (z flauszu, czy jak to się zowie ten materiał....)

na Święta nic sobie nie kupiłam, a tak bardzo chciałam płaszczyk i jakieś buciki :-(:-(:-(:-( płaszczyki jakoś nie do końca mój styl, a jak już coś znajdę fajnego to cena z nóg mnie zwala :baffled: a buty to sama nie wiem jakie chce :zawstydzona/y:

w ogóle po świętach ide na dietkę :szok: wszystkie się odchudzacie to i ja do was dołączę :tak: czekam na dietkę od Agi, ale chyba biedna nie ma czasu by ją przepisać. Aga - to nie żadna aluzja pod Twoim adresem, Ty dobrze o tym wiesz :tak::tak: wiem że na święta trzeba posprzątać, pogotować, poza tym ostatnio pisałaś że u Ciebie w domku nie za wesoło jest ostatnio :zawstydzona/y:
jako alternatywę mam tą dietkę na której jest (była) Nina, Monika - pisałam ją dla cioci i chyba jeszcze mam ją ma dysku... Ale szczerze to strasznie się jej boję :szok::-( nie ze względu na rygory (na oko to myślę że jest łatwiejsza od tej diety od Agi), ale ze względu na kłopoty zdrowotne jakie przydarzyły się Ninie... a że ja mam problemy a oczami to same rozumiecie że mam cykora jak nie wiem co :-(:-(

co jeszcze by tu napisać.... aaa byłam w Next :tak: Kornasia, dzięki za cynka mua :** Kupiłam pare rzeczy dla Marcelka (paroma rzeczami podzieliłam się z koleżanką :-p) i coś tam jeszcze dla mojej koleżanki.
Jak znajdę chwilkę czasu to pochwalę się zdobyczami :tak::tak:

dobra to byłam egoistyczna trochę, teraz spadam was poczytać co napisałyście ostatnio :tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyneczki.
Spóźnione życzenia da Damisia ,Wiktorka , Xaverka,

Moniq ,gratulacje!!!Mam nadzieje,ze będziesz teraz częściej na BB i rozruszasz towarzystwo.

Kasiu, Fifi to już biega a nie chodzi. Zdolniacha. Gratki.

Mama Niki jak badania niuni? Włoski super.

Kornasiu fajnie,ze zajrzałaś na BB.Zapraszamy częściej.

Tsarina, to Ci przyjaciółka komplement walnęła:baffled:.Historia z piecykiem mnie rozbawiła.Uwielbiam Twoje opisy sytuacyjne.

Tsarina ,Roxy,Marzena,Barmanko,Nina 2003,AgA,Kasia,Mamstud dziękuje bardzo za życzenia.Buziaki.

Barmanko ja robię koszyczek ze święconką dla Mikołaj od momentu kiedy zaczął chodzic i mógł sam ją zanieść do Kościoła .

Wszystkiego naj dla naszej dzisiejszej solenizantki Majeczki.

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI!!!

Barmanko - ja robię tylko jeden koszyczek... nawet nie mam dwóch... ach i buty też sobie chciałam kupić, ale też nie wiem jakie chce...
a diete dunkana usiłuję dalej stosować... ostatnio znalazłam przepis na sernik na zimno... ale trochę mdły mi wyszedł... następnym razem już będę wiedziała jak zrobić, żeby było dobrze...

Tsarina - no koleżanka miła... ale niektórzy tak mają...

Monika - na święta odpuszczasz dietę czy trzymasz się dalej??? Bo ja chciałam sobie sernik na zimno zrobić z galaretką, ale wiadomo w galaretce jest cukier i nie wiem czy sobie trochę odpuścić czy trzymać się dalej...

Marzenka daj przepis na sernik. Dietkę sobie nie odpuszczam i będę starała się ją stosować.
Co do galaretki to czytałam na jakimś forum ,ze robią z herbaty owocowej. Zaparzają trzy herbaty w szklance wody, słodzik i do tego żelatyna-potrzeba matką wynalazku:-D

Zapomniałam dodać,ze ja też jestem ciekawa zdjęć ze spotkania u Confi.Dziewczynki niech któraś się zlituje i wstawi parę fotek.

Ostatnia edycja:
reklama
tsarina, :baffled::baffled: "cudna" ta koleżanka, nie powiem :baffled::baffled:....

bohaciefka, padam na kolana przed Tobą - dzięki kochana za opis pobytu u Confi, przynajmniej wiemy co się działo i czego mamy Wam zazdrościć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bo Confi to nic nam konkretnego nie chciała powiedzieć :-p:-p
bardzo fajnie opisałaś wasze spotkanie :tak::-)
ejjjj a tak serio zapytam - czy Ty kiedyś myślałaś by pisać jakieś książeczki/opowiadania dla dzieci???? :cool2::cool2:

cieszę się że spotkanie się Wam udało :tak::tak:

Nina, gratuluje ząbków u Juliana. Widzę że z Marcelkiem mają tą samą ilość ząbków (tak samo są uzębieni ;-))

mama Niki, cieszę się że weekend się udał :tak:

mamstud, kochana nie mów że Twoja Gaba jest zacofana :no: ona rozwija się swoim tempem :tak: na pewno jest zdrowa i nic jej nie dolega.
ja czasem jak patrze na mojego i czytam np opisy innych majówek (co wyprawiają ich dzieci) to też się zastanawiam czy z moim jest wszystko ok :zawstydzona/y: ale zaraz się karcę, że przecież wiadomo nie od dziś że dzieci inaczej się rozwijają, w innym czasie zdobywają umiejętności i takie tam :blink:

Monika, no właśnie też tak pomyślałam o tej święconce że troche za wcześnie w tym roku:zawstydzona/y: no ale jak zobaczyłam ten piękny koszyczek to.... (cyt mojego m) "wiosne poczułam" ;-):-D
hmmm dobry patent z tą galaretką ;-):tak:

a z nowości u mnie - kupiłam sobie farbę do włosów, znowu będę cudować.. :-D:-D
i wczoraj udało mi się kupić jajka przepiórcze :tak::tak: więc dziś robię jajecznicę dla synka, no i ze dwa jajeczka ugotuje mu do święconki - co by miał swoje ;-)

dziewczynki a ja was zapytam (bo obiecałam koleżance że poszukam informacji dla niej ;-)), czy kiedyś któraś z was chodziła/słyszała o takim urządzeniu Vacu Fit (bądź podobnym, ale działającym na tej samej zasadzie)? wstawie linka przykładowego... (ona w sierpniu ma własne wesele, a nie chce jej się chodzić na normalny aerobik, tylko szuka czegoś co by ją szybko zmniejszyło hihihi
http://www.centrumfigury.pl/centrumFigury.php?id=news&id_news=vacu-fit-thermal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry