reklama

Mamy majowe 2009

dla mnie tez przesada 500zl ja sama bym tyle nie dala ....

napewno z bizuteria taniej bedzie .

moja mama nie chce sobie zrobic wstydu ,zeby tesciowa sie z niej nie smiala (jej corka idzie do komuni) a oni naleza do bogatszych ludzi i przez to,

powiedzialam jej najlepiej sobie pozyczke wez na prezent zeby sie nie osmieszyc....az sie wkurzylam ,bo ciekawa jestem moj siostrzeniec ma na drugi rok

komunie i co jemu da...
no i u mnie jest ten sam problem-siostra m ma sporo kasy i tez bym nie chciała żeby później była dyskusja.Z jednej strony chciałabym ,żeby M dobrze wypadł w ich oczach a z drugiej 1000 na osiemnastkę to dla mnie przesada.

reklama
monika tysiac to duzo na 18 , 500 zl by starczylo to przeciez tez duza kwota,

a na wesele chyba z 2 tysiace bedzie trzeba liczyc ,

ale kazdy zrobi jak uwaza ....

tu w niemczech sie zbytnio nie przjmuja daja tyle na ile stac...nawet ubieraja sie dziwnie na komunie oczywiscie goscie ,w dzinsach....

Nino 27 i Kasiu - Wszystkiego najlepszego Laseczki z okazji ukończenia pierwszego roczku!!!

Ciocia Aga i Dżo-Dżo życzą Wam dużo zdróweczka, samych radosnych i beztroskich dni, oraz fulllll pieniążków na babskie przyjemności!!!

vr90m9.jpg

xdtls9.jpg

dziękujemy Kochane, za życzenia powrotu do zdrówka. Musimy się troszkę przemęczyć z tym wirusem - najważniejsze, że antybiotyku nie musimy podawac.

Kasiu - słodka jest ta fotka :tak::-) Jaga ubrana na bałwanka...ale wiadomo o co chodzi :happy:

Moni - nie mówiłam lekarzowi o tym Fenistilu... Zresztą on katar jakoś tak łagodnie potraktował - kazał kupić jakiekolwiek kropelki do nosa :baffled:

mamstud, mamo Niki - swietna jest ta fontanna z PS. Olus - kolega Jagi, też ją ma i jest rewelacyjna:tak::-). My też o niej myślimy.

mamo NIki - no to super prezenty dostały się Nicolce :tak::-).

Boże... o jakich Wy kwotach rozmawiacie (Komunia Święta) :szok::szok::szok:. Rozumiem, że Chrzestni musza się "szarpnąć"...ale pozostali goście... Toż to szok:szok:
My ostatnio (2 lata temu) byliśmy na Komunii u kuzynki M - i daliśmy jej złote kolczyki, pamiątkę Komunii i bombonierkę - koszt 250 zł. Wg mnie to wystarczająco... no chyba, że stać nas na to, aby dawać krotność tego... :sorry2:

Widzę,że narodził się temat prezentów komunijno-osiemnastkowych. Jestem zdania,ze każdy daje tyle na ile go stać.
Rozeznanie będę miała za dwa tygodnie po komunii:sorry2:.Moja rodzinka szykuje raczej kasę.Wiem też,że Mati dostanie wypasione rolki z kompletem ochraniaczy.
Na Quada ani skuter sie nie zgodziliśmy(miał byc prezentem zrzutowym) bo jeszcze na głowę nie upadliśmy:no: i prezent rzędu 6 czy 8 tyś to gruba przesada.Komunia ma być przeżyciem duchowym a nie paradą prezentów.

Filip znów mnie zaskoczył.Siedzi na ziemi i woła ci-ci,ci-ci na kota:szok:.Kota podchodzi i liże go po nosie.Tego jeszcze nie było:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mmatysia ten Twój lobuziak to nawet kota urobi.:-D:-D:-D Śmiesznie to musi wyglądać.

Bosze jaka u nas marna pogoda.:-( Odzwyczaiłam się od całodziennego siedzenia w domu.:baffled:

Mmatysia - ci-cia pychaaa :tak::-D:-D:-D Jaga też lubi koty - ale ... o dziwo te większe. Małe kociaki jakoś do niej nie przemawiają (i dobrze, bo mamy w domku jednego niespełna miesięcznego - i jak jej coś "odbije" to łapie go za całą głowę i okłada o podłogę :szok::szok::szok:). Jaga lubi wielkogabarytowe zwierzęta... Chociaż może też nie aż tak wielkie... bo koni moje dziecko jakoś niezauważało :baffled::-D:-D:-D

Pytałyście o Moniqsan...

Mam nadzieję, że nie będzie miała mi za złe, że przekaże info, co się u niej dzieje, i dlaczego jej ostatnio nie ma....:sorry2::happy2:

otóż ... Moniq odbywa staż w lecznicy, i jak wraca do domku to jest już dość późno, i wiadomo ... jest zmęczona, poza tym obowiązki domowe...

Z Jagodzianki też niezłe ziółko rośnie. Rozbawił mnie opis Jagodowych wyczynów chociaż koteczkowi do śmiechu nie było.

Po poście M&M'Sika domyśliłam się,że Moniq robi staż ale miałam nadzieje,ze się sama odezwie

Gdzie się podziała Tsarina. Przyzwyczaiłam się do jej rannych postów.Dzisiaj jej nie było-chyba,ze przeoczyłam. Sprawdzę.

edit. No i oczywiście pisała.Pora na wizytę u okulisty.

Ostatnia edycja:
Kasiu
w Dniu Twoich 1 Urodzin
życzę Ci:

mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć