barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wszystkiego najlepszego dla naszych kolejnych roczkowych solenizantów
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!
Malgoss, dla Szymonka
M&M's dla Mai
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślałam że ja mam mieszkanko nie dostosowane do dziecka ale u siostry w przeciągu tygodnia mały nabił sobie aż 4 siniaki 
spadł z kanapy..... 

w ogóle się nie słucha, a ja nie mam pojęcia jak do niego dotrzeć.
)
. Buziaczki od Szymonka dla Was
( przynajmniej ja tak mam)
.
Bo jak mawiają, "pieniądze szczęścia nie dają, dopiero ich wydawanie"

kurcze a tego pobytu i widoku z okna tylko Ci pozazdrościć
mój m jakby mógł to rzucił by wszystko aby pojechać tam na te swoje wymarzone łowisko ,marzy mu się wędokwanie w Norwegi.Pewnie jak wrócicie do domku to Wiciu się troszke uspokoi,może to chwilowe.Nicol też tak ma jak jej powiesz że nie wolno to dopiero dostaje napędu i pędzi do celu-a ten jej uśmiech i diabliki w oczkach to na porządku dziennym
Jak ktoś wyciągnie palec,obojętnie czy ja czy m bądź ktoś z rodziny-to mała na widok grożącego palca wykrzyczy"ty ty""łobuz mój mały ale i tak kochany.To życze mile spędzonych ostatnich dni w Norwegi oraz przyjemnego spokojnego powrotu do domku.
oby zawsze było wam wesoło i zawsze mocno świeciło słonko!rośnijcie rodzicom zdrowo!jeszcze raz wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego życzy ciocia BB i Nicol:*:*:*buziki szkraby
teraz napewno cała jesteś zawalona obowiązkami i zabiegana,ale jak pomyśleć jaka potem przyjemność czeka-siedzieć sobie w nowym domku przy filiżanecce dobrej kawki bądź wieczorkiem przy dobrej lampce winka
Już widze zadowolenie Damiśia -jak biega roześmiany po domku:-)
super.Już nie moge się doczekać foteczek
no to życze aby wszysto przebiegło szybko i sprawnie no i żebyś po tym wszystkim kochana znalazła chwilke wytchnienia i spokoju dla siebie
dobra rada dla Mamstud,myśle ze takie urodzinki byly by bardzo przyjemne dla całej rodzinki no i obyło by się bez tego stania przy garach
zostaje jedynie zamówić dobrą pogode:-)

dziękujemy bardzo za życzonka:-)
no to znamy już przyczyne twojej nieobecności ,mam nadzieje że bedziesz już z nai spowrotem