reklama

Mamy majowe 2009

hejka i ja się melduję, ale strasznie mnie dziś muli, chyba przez tą pogodę :zawstydzona/y:

Aga
, a co jest ciekawego na aktywnych mamach?

Kasiu, rowerek świetny! takie troszkę z bajerem, na prawdę bardzo mi sie podoba:tak:

reklama
Monika, ten rowerek co ja mam to nie wiem ile ma lat :sorry2: tak jak pisałam dostaliśmy go "w spadku", ale spokojnie się sprawdza. Tak naprawdę jest taki zwykły...prosty..:sorry2:

ja wciąż przeszukuje strony w poszukiwaniu odpowiedniego prezentu na roczek :-(:-( normalnie pierwszy raz mnie taka niemoc owładnęła że nie wiem co kupić własnemu synowi :-(:-(

Martalis - wspołczuję Ci tych dolegliwości @... Ja nadal nie mam... Niedługo miną 2 lata (w sierpniu):szok:!!

pytałyście o aktywnemamy.pl - to jest 2 portal ze strony babyboom oraz .. J&J. Zarejestrowałam się z ciekawości - oczywiście nie ma mowy o żadnej zdradzie...:-D w końcu to portal "dziecko" BB (wszystko zostaje w rodzinie:tak:;-)). Póki co portal jest świeżutki... ale pewnie lada chwila się rozchula:tak::-)
no i mam zamiar stworzyć tam grupę społecznościową majówek'09 - co Wy na to?

Martlis kup sobie w aptece vegentalgin H. Są to leki w postaci czopków lub tabletek na bóle miesiączkowe. Ja mam bardzo bolesną @ i one mi o dziwo pomagają .Kosztują coś około 6 zl.

Barmanko, ja wlaśnie chciałam taki prosty rowerek a wszędzie były takie dziwactwa jak pokazywałam. Tomkowi chce kupić taki jak Ty masz

u nas z nowości to to że złożyliśmy wypowiedzenie z wynajmu mieszkania, mamy miesiąc czasu na poszukanie czegoś nowego....
powiem wam że aż mną trzęsie na myśl o przeprowadzce :szok::szok: te wszystkie klamoty.....brrrrr

Aga ,działaj. Ja jestem za.

Muszę wam powiedzieć ,że zrobiłam dobry uczynek. Po prawie 5 latach udało mi się namówić alkoholika do wszycia esperalu. Dzisiaj o 20 mial zabieg i wlaśnie dzwoniłam dowiedzieć się czy doszedł do skutku.Dzięki Bogu tak.

reklama
u nas z nowości to to że złożyliśmy wypowiedzenie z wynajmu mieszkania, mamy miesiąc czasu na poszukanie czegoś nowego....
powiem wam że aż mną trzęsie na myśl o przeprowadzce :szok::szok: te wszystkie klamoty.....brrrrr

oooo - odważny krok!!!
Powodzenia w przeprowadzce!!! Klamotami sie nie przejmuj - ... myśl pozytywnie o nowym miejscu - to powinno dodać Ci skrzydel:tak::-):-)

Monika - no to gromkie brawa dla Ciebie!!! Piękny uczynek!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry