reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczyny
Lenka...wow.Pokaż zdjecie z Usg. Nigdy nie widziałam trojaczków w brzuszku.Gratuluję.

Saro ja tez Ci nie pomogę...nie mieliśmy takiego zabiegu,ale Mateuszkowi życzę szybkiej rekonwalescencji po. A Ty się nie denerwuj. Skoro to rutyna to będzie dobrze :tak:

Aga_k_m
...a Ty kochana lepiej zbieraj tyłek i przyjeżdżaj do Gdańska jak się umawiałyśmy. Bez Ciebie spotkanie majówek ma się odbyć?
Na Śląsku byłaś....my tez chcemy :-p:-p:-p

co do ślubu to jeszcze nie wiemy co i jak. Nie ma co opowiadać. Na pewno walczymy o uroczystość w plenerze,a czy wyjdzie , zależy od kierowniczki USC w Ostródzie. Wybraliśmy Ostródę ze względu na sentyment i prześliczny pomost z dużą altanką...
Niedługo jedziemy do Ostródy pertraktować...
na pewno kameralnie...w gronie najbliższych (plus Aga_k_m :-p:-D)
Na pewno bez wesela, tylko przyjęcie dla rodziny ( plus Aga_k_m ) ...a kiedy. Może wrzesien. Jak nie wyjdzie to wiosna przyszłego roku.

reklama
Kurczak....pogoda się nam poprawiła i wyszliśmy przed dom ale młody tak sie drze,ze wzięłam go do domu bo sąsiedzi gotowi pomyśleć,że krzywdę dziecku robię.
A jego niestety boli brzusio:-(.Od trzech dni nie ma(przepraszam wrażliwe) kupki:baffled:.To chyba wina antybiotyku bo wyczytałam w ulotce,ze takie moze być działanie niepożądane:crazy:.Pozostaje mi czekać na eMa i jazda po nektar śliwkowy.
Mmatysia,królik odpadł w przedbiegach:-D.Mikołaj chce teraz dwa kotki:szok:
Jak chce to mu jednego odstąpię:-D:-D:-D.
Hallo!

Mmatysia - ja jak najbardziej jestem chętna na powtórkę z rozrywki:tak:!!! Tym razem przyjadę bardziej przygotowana;-)!!!
:-):-):-);-);-);-)

Młoda śpi, a wcześniej spadła mi z rogówki... noszzz Ona pół dnia siedzi na tej rogówce! Wystarczy, że wyjdę do kuchni, a ta już się wgramoli! Jak wracam to Ona siedzi zazwyczaj w pilotem w ręce:szok:!!! No, więc przestałam ją zdejmować z tej rogówki jak wychodzę z pokoju... no bo niby po co jak Ona tam i tak za chwile wejdzie... i poszłam do łazienki, a ta pewnie szalała i spadła!!! Ryk!!! Ale na szczęście szybko się uspokoiła... Mam nadzieję, że nic jej się nie stało... na pierwszy rzut oka, nic nie wskazywało...
A ja za chwilkę zmykam do pracy... Koniec roku szkolnego jest fatalny! Ciągle jakieś sprawozdania z czegoś trzeba pisać... a wczoraj mieliśmy 3-godzinną konferencje! Wynudziłam się jak mops:szok:!
O kurcze no to ci córcia stracha napędziła. Dzieciaki zawsze wymyśla coś żeby rodzicom włosy dęba stanęły(coś o tym wiem:sorry:) . Mam nadzieje,że krzywdy sobie nie zrobiła i jak sie obudzi to nie będzie pamiętała upadku.
Co do pracy to cie podziwiam za cierpliwość 3 godziny:eek: ja w kościele na 45 minutowej mszy zasypiam.
Marzenko,mój Tomek też się w drapuje na kanapę ,bierze pilota i zmienia kanały w tv:-D
U nas to samo:-D:-D:-D a wiesz Moniko"kto ma pilota ten ma władzę";-)
Saro witaj po dłuuuuuugiej nieobecności.
Niestety w kwestii oka nie pomogę.Mateusz miał torbiel pod powiekowy i miał operacje w narkozie w wieku 2,5 roku. Z kanalikiem łzowym nie mieliśmy problemów.
Aga na spadek sił witalnych najlepszy jest ogrom pracy;-).
Dziękuję za życzenia zdrówka.
Barmanko wrzuć parę fotek domku i okolicy.fajnie,ze macie blisko park i Marcel będzie miał gdzie wyładowywac nadmiar energii.Poza tym w otoczeniu zieleni człowiek odpoczywa.
A gdzie podziewa się nasza Tsarina????

Ostatnia edycja:
Witam.
Lenka:szok::szok::szok:Gratulację z niecierpliwością czekam na fotkę z usg.i jeszcze przeprowadzka do domku:-) świetnie życzę wszystkiego najlepszego;-).
Saro Ja również nie pomogę:-(.Napisz coś więcej co u Was słychać??
Jolu ależ świetny prezencik:tak:noż rozpieszczacie :-)ale fakt u Was zawsze jakieś fajne promocję;-).
Marzenko jak bym Filipka widziała ciągle się na narożnik wspina po pota (czyt.pilota).A najlepsza zabawa to bieganie po tym narożniku,więc Ja go raczej nie zostawiam:shocked2:.
Matysia Ja też chętna na kolejne spotkanko,jak mnie zaprosicie;-):-).
Confi to powodzenia w tej Ostródzie:tak:.

Ostatnia edycja:
Oj Fakt mam szczęście mam .....i to nie jedno tylko aż 3 a doliczając do tego męża i Maje to aż 5 szczęść.....:-) Byle te moje szczęścia były zdrowe jak będą zdrowe to wszystko się jakoś ułoży.
Dziewczyny jak co pisać do mnie na gg które wam już podam ..... 24425432

Sara-
będzie dobrze..... wszystko się ułoży.

Liwka-
Gorąco witam i pisz z nami częściej.:-)

Kasico,ja się osobiście nie boję narkozy.Bałam się podać Mikołajowi.:tak:

Mmatysiu, dziękuje za kotka.:tak:Wybacz ale nie skorzystam.:-D

Liwka,witaj!!! :tak:

Lenka,jakim cudem nie wiedziałaś o ciąży do 20 tygodnia?:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama