monika1977
Fanka BB :)
nie będzie ciszy.
zajrzę około 22 bo teraz muszę coś zrobić
zajrzę około 22 bo teraz muszę coś zrobićObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zajrzę około 22 bo teraz muszę coś zrobić
( jak on to zrobił???? )

jak mu się powie "psi psi" to tak mocno się stara i siusia jak ma czym , tez jestem z niego dumna...

Ja na przekór nie umiem nauczyć Filipka, że można też sikać na stojącą
właśnie na trawkę w ogródku.Śmiałam się do M że musi mu pokazać,ale jakiś niechętny
.A co do jedzenia Damianka po prostu musi to robić tatuś i problem z głowy....tylko co na to tatuś??;-)
;-)
;-)
:-)

ale szczere z serca życzenia Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy...Mnóstwo Miłości i Samych Szczęśliwych Chwil:-)

U nas nocnikowa przygoda chwilowo przerwana...zapomniałam zabrać na wakacje i niestety robimy do pieluchy. Młoda sygnalizuje ze zrobiła kupke ale zawsze po fakcie albo w trakcie i dupa

:-)
Gratuluje mieszkanka:-)
co do makijażu permanentnego to polecam,robiłam brewki 3 lata temu i byłam bardzo zadowolona,święty spokój był
teraz by się już korekta przydała ale nie mam kiedy za bardzo i nie chce mi się-ostatnio mało rzeczy mi się chce
gratulacje dla dziewczynek za nowe umiejętności. Zdjęcie jest śliczne,tzn dziewczynki:-)

Gratki
obiadki są be...ewentualnie mięsko poskubie.Nie ma opcji zeby zjadła coś w pozycji siedziącej,zaraz są wedrówki...po prostu cyrk na kółkach. Znowu tylko by mleczko piła....nie wiem czy to zęby bo faktycznie pare dni temu wyszła jej górna czwórka a druga za niedługo się przebije-może to o to chodzi
Na razie uzbrajam sie w cierpliwość ale czasem jest to trudne;-)

:-):-):-) Mądrego masz Syneczka - buziak dla Niego :*
). Sadzam ją... ale jej siad trwa może z 5 sekund... i już dziecka nie ma. Przywiązać ją/przykleić, hmmm???
:-):-):-)
.
bardzo się ciesze że udało Ci się przyjechać bo wiem jak ten pobyt tu wiele dla Ciebie znaczy.
Prosze pogratulować emowi w moim imieniu
zdolna bestia!!! Co jade do Krościeńka to przejeżdzam obok Krakowa myślami wtedy jestem z wami

chodzi bez pampersa ,ładnie woła śiku,ładnie mówi a pozatym straszna z niej czyściocha
jest tylko o miesiąc starsza od Nicol
My nie mamy problemu z nocniśiem-Niki ładnie robi kupke ,jak ją posadze na nocniczek to siedzi powiem jej z dwa razy żeby zrobiła kupke i robi psi psi-tak mówi na siku ,ale wydaje mi się że siku tak przy okazji>Bo same psi psi nie zawoła.Pytając ją gdzie trzeba robić kupke to odpowiada-nocnisia pampusia nie nie .Zdaży jej się bardzo rzadko zrobić kupke na spaniu jak ma lekką biegunke.A zawsze sadzam ją dwa razy i kupke zrobi.
:-(Nigdy mi chyba jeszcze nie było tak źle jak teraz:-(może wy coś mądrego doradzicie....