Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie Maja też czasem wtaje tak wcześnie, ale przyznam ci szczerze że bawi się w pokoju , sama a potem z Mikołajem, jak on wstanie.
potem zabrałaby się za porządki w szafkach - ze szczególnym uwzględnieniem szafki z garnkami
, potem byłaby zapewne segregacja śmieci
a na koniec tego wszystkiego włączyłaby sobie komputer i pewnie pomalowała paznokcie
ha ha hano Nati też by się pewnie bawiła, ale obawiam się, że zastałabym niezłe pobojowisko jak bym wstała... wpierw powyciągałbym naczynia ze zmywarkipotem zabrałaby się za porządki w szafkach - ze szczególnym uwzględnieniem szafki z garnkami
a na koniec tego wszystkiego włączyłaby sobie komputer i pewnie pomalowała paznokcie
![]()

na szczęście minęło i Nataszce też na pewno minie 
ha ha ha
Filip miał okres wczesnego wstawania,co przyznam doprowadzała Mnie do szałuna szczęście minęło i Nataszce też na pewno minie
![]()
... to też wstanę o 6.00 i powiem "oooo fajnie, nie?"
Marzenko ale się uśmiałamno Nati też by się pewnie bawiła, ale obawiam się, że zastałabym niezłe pobojowisko jak bym wstała... wpierw powyciągałbym naczynia ze zmywarkipotem zabrałaby się za porządki w szafkach - ze szczególnym uwzględnieniem szafki z garnkami
![]()

no to niezła agentka!moja jeszcze bladego pojecia nie ma co to lakier do paznokci,ale jak rzęsy tuszować i co to jest tusz to wie:-)
super!
trzeba jechać pomału i się rozejrzeć.Wy już macie coś postawionego?czy też planujecie jak narazie?i jśli moge spytać o jakim placu zabaw mowa?Mi się podobają te z drzewa domek ze zjeżdżalnią i hustawką.zastanawiam się też ile wyniusł by koszt jakby wszystko zakupić i samemu zrobić.Moi dwaj panowie dali by rade spokojnie to zrobić(m i teść)Myslałam że Turcja wychodzi dużo drożej podobno w Bułgarii jest tanio ale strasznie daleko a przez rumunie jechać z dzieckiem troche nie bardzo. Ja zawsze jeździłam do Włoch do mamy ale teraz niestety już nie mam możliwości a szkoda bo te plaże i to morze bajka....Madziu - ja nigdy na Chorwacji nie byłam. Bardzo bym chciała, bo podobno pięknie jest, ale z tego co słyszałam to tam i tak bardzo drogo jest! Roxy była w 2008 roku. Ją zapytaj o ceny i bazę noclegową. Może Ci coś dopomoże... My w tym roku - tak jak w ubiegłym - do Turcji się wybieramy. A Egipt do czasu wakacji pewnie już wróci do normy...