Hej kochane mamusie,
Nie bylo mnie 2 dni a wy tyle napisalyscie

jakos to nadrobilam...

Na poczatek..
Mamo Bartusia wszystkiego najlepszego!!!przedewszystkim zdrowej kruszynki i czego tylko zapragniesz
Okruszku to dobrze ze stan Lilian i malych ksiezniczek jest stabilny, pozdrow ja goraco..3mam mocno kciuki ze napewno bedzie dobrze

Jezeli chodzi o strate przez twojego meza to bardzo mi przykro ze tak sie stalo i wam teraz ciezko z oplatami i wogle, ale tak jak sama napisalas moze teraz znajdzie blizej
Ladygab gratuluje zdrowej coreczki

i dobrze ze bole sie wyjasnily...
Marychna21 mi caly czas krwawia dziasla

nie wiem co mam z tym zrobic, ostatnio doszedl tez nos

ponoc to normalne w czasie ciazy oczywiscie mysle ze nie nadmierne krwawienie
Tikanis ja moja mala kobitke bardzo wyraznie czuje codziennie ale moze rzeczywiscie zalezy od ulozenia..mi lekarz powiedzial ze czuje tak intesywnie moja mala bo jest ulozona nozkami i raczkami do brzuszka

ale bywaja tez dni gdzie jest bardzo spokojna i ja malo razy czuje...nie martw sie kochana pewnie twoj chlopczyk jest ulozony innaczej i dlatego
U mnie kochane latanie, za plytkami do lazienek, za wyborem kuchni, lodowkami

od 2 dni jezdzimy z mezem i wybieramy ustalamy, mierzymy, a wszystko zeby zdarzyc wejsc do nowego domku przed kwietniem

jestem padnieta, a jeszcze okazalo sie ze musza nam skuc podloge bo sa rozne jej kolory (plytek) na szczescie za 2 dni bedzie nowa i dobrze ze my nie placimy tylko firma

rany...jeszcze miesiac mek i bede w slicznym nowym swiezym domku

i odpoczne

ide sie polozyc kochane, pozdrawiam