Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Było mi strasznie głupio bo nagadała na mnie że musze sie upominac o swoje i że nie moge sobie pozwolic na jazde w takim tloku na stojaco bo moge sie przewrocic albo ktos moze mnie potracic
W sumie miała rację ale jakos mi niezrecznie prosic innych o ustepowanie 
Kochana, ja mam tak samo. Oczywiście martwią mnie spokojniejsze dni naszej Hani ale czasem mam sposoby aby ją rozruszać ;-) Jem wtedy czekoladę albo robię sobie dość ciepły prysznic... ew można jeszcze posiedzieć w ciasnych dzinsach ;-)dziewczynki czy wy tez tak macie ze jednego dnia czujecie swoje maluszki bardziej a innym dniem prawie wogole albo jakies drobne kapniecia???![]()
choć domyślam sie że ostro się musieliście wkurzyć!
Mój pies nie raz robił nam takie numery... najgorszy to było chyba zjedzenie mojej siostrze wianka do komunii dzień przed uroczystością
Ja sama jakis czas temu chciałam zainwestowac w lampę, lepszy obiektyw ale to bardzo drogie
Nie mniej mam nadzieje, że kiedyś Twojemu mężowi uda się rozkręcić własny interes bo widac że ma talent

, a ze zwierzem sie jeszcze nie "pogodzilam", dostal sazny opiernicz i jeszcze nie przyszedl przeprosic
, zreszta glupi ma szczescie i udalo mi sie znalezc jednego kolesia ktory ma pasy do mojej feli, i w dodatku jest z wrocławia:-) A z tym wiankiem to i tak laskawy ze dzien przed a nie w dniu....czasami sie zastanawiam czy to gryzon czy pies....

Mamy straszna stresowe z tym mieszkaniem bo juz nie duzo czasu zostalo, ok 6-7tygodni, chcemy tak wejsc
musimy...
ostatnio jednak sie wepchalam powiedzialam ze jestem w ciazy i nie moge tyle stac (generalnie mnie krzyz strasznie nawala potem) i mialam w d**** co mysla inni

buzki i Milego dnia