reklama

Mamy majowe 2009

reklama
oj okruszku, strasznie mi przykro!! Ci pracodawcy sa beznadziejni po prostu, nie wiem kim jest z wyksztalcenia Twoj maz, nie chce was urazic, ale wiem ze na budowach mozna szybko znalezc prace i sa dobrze platne, natomiast z terminami wyplat bywa roznie, w kazdym razie, uszy do gory, dla chcacego nic trudnego!!!:tak:

Moje zwierze w dniu dzisiejszym zezarlo pasy w samochodzie:angry: i jak na zlosci nikt akurat nie ma na zbyciu pasow z mojego rocznika, a do serwisu nie pojade bo zaplace 500zl jak nie wiecej..ech i akurat wtedy kupowalam wozek i fotelik....

A nowy lekarz okej, obejrzal nerke- powiekszona miedniczka, wiedzialam ze cos mnie tam boli:baffled: stwierdzil ze na pewno bedzie DZIEWCZYNKA:-) i sam zaprowponowal ze wypisze zwolnienie na razie mam do 5.03, ale to juz zawsze cos!!!:-)

tikanis, mnie rowniez zdarzaja sie dni, ze dzidzius jest mniej aktywny, wiec nie stresuj sie. Jezeli natomiast dzieje sie tak juz jakis czas, spytalabym lekarza i poszla na usg.

tikanis jasne ze tak mam , czasem nawet troszkę prowokuję mojego synka by się ruszył :)
podobno pomaga zjedzenie lub wypicie czegoś , nie jestem pewna ale tak słyszałam.czasem jest tak ,że dzidzius jest mniej aktywny w dzień a bardziej w nocy ale tego czesto nie czujesz :)

ladygab gratuluję dziewuszki :) piszesz tak jakby Twój lekarz też ociągał się ze zwolnieniami...co się dzieje z tymi lekarzami?? Czy wyobrażają sobie ,ze urodzimy swoje dzieci w przerwie na lunch? ;)
ja udaję się na zasłużony odpoczynek od 1 marca aż do samego rozwiązania...nie moge się doczekać bo w pracy już troche sie męczę :)

tikanis- nie martw się, moja mała aktywna najbardziej jest w nocy, czsami w ciągu dnia czuję jej ruchy, ale jesli duzo się krece i mam do zrobienia to wtedy sobie smacznie spi!

ladygab- czyli zmiana lekarza wyszła ci na dobre, to najwazniejsze! Gratuluje córci!

Marzena 80 - powiedz mi masz juz wybrany szpital w ktorym bedziesz rodzic ?? Bo jako jedyna jesteś z okolic dlatego pytam :-)
Mamo Bartusia - wszystkiego najlepszego :-)

dziewczynki czy wy tez tak macie ze jednego dnia czujecie swoje maluszki bardziej a innym dniem prawie wogole albo jakies drobne kapniecia???:szok::confused:
Tikanis -zalezy od ułozenia jak sie przekręci dupcia do brzuszka to tylko czasami czuje jak daje kuksance po narządach i sie wypina. a jak jest ułożona odwrotnie to mocne kuksańce odczuwam takze sie nie przejmuj za niedługo nasze maluszki przyjmą już pozycje w której wiekszość z nich pozostanie do porodu więc wtedy w miarę regularnie sie odczuwa ruszki w określonych okolicach - tak miałam z Oliverkiem :-)

patusia44, ankzoc, aga29,confi- dziekuje kochane za odpowiedz. jestescie kochane.. maluszka dzis rano czulam..wczoraj iprzedwczoraj duzo chodzilam wiec chyba go usypialam .. dzis taka fajna pogoda ze moze jakis spacerek.. hmm zobaczymy... milego dnia kochane:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry