Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zastanawiałam się ostatnio nad opłaceniem położnej, tylko chyba trzeba to będzie JUŻ załatwiać.Witaj slonkoonline, ja też jestem z Warszawy.Oczywiście... Tylko co tu o sobie pisać. Aktualnie jestem już tylko studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na studiach zaocznych, uzupełniających-magisterskich, bo od prawie 3 miesięcy siedze w domku (nie pracuje). Julci spodziewamy sie na 27 maja, no i to będzie nasza pierwsza pociecha. Krótko mówiąc jest "wpadeczką", ale baaaaaaardzo kochaną! Ponieważ jesteśmy już od ponad roku po ślubie, to nikt nic nie gada i nie dokucza, wiec sobie spokojnie czekamy na nasze Bobo. Jak to się mówi "NIESPODZIEWANE, ALE BARDZO KOCHANE".
Według badań USG, jest wszystko OK. Tylko, że tak napewno będzie wiadomo po porodzie, którego okropnie zaczynam się bać i jednocześnie nie mogę się doczekać, ale paradoksZastanawiałam się ostatnio nad opłaceniem położnej, tylko chyba trzeba to będzie JUŻ załatwiać.

i odłożyć kasę.

A jeśli slonkoonline mieszkasz, pracujesz lub studiujesz w warszawie to SZKOŁĘ RODZENIA MASZ ZA DARMO! Dowiedz sie bo może warto pochodzić skoro to Twoje pierwse dzieciątko?