Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga_k_m, patusia- co do forum zamkniętego to plizzzz uwzględnijcie i mnie na liście![]()

Bardzo mi sie miło zrobiło!Chodzi do 2 klasy gimnazjum... staram sie go nigdy nie pouczać ani nie wymądrzać sie na temat kultury itp ale tym zachowaniem mnie wkurzył! Gdy ja przychodziłam na korki do niego do domu nie dewastowałam mu klatki schodowej!katarzynak83- kochana gratululuje studnioweczki! Zycze tobie i twojej corci duzo zdrowka, szybkiego i bezproblemowego porodu, no i zeby te 100 dni szybciutko minelo!
Co do tego twojego ucznia, to zapewne nic ci nie powie a zapewne sie wyprze, moze zrob male sledztwo hahaha, zanim przyjdzie sparwdz winde czy jest czysta a pozniej jak juz pojdzie to sprawdz ponownie, wtedy bedziesz pewna! A ile on w ogole ma lat??
W ogole jestem zdegustowana wychowaniem niektórych dzieci... rodzice chyba w ogóle nie mają wpływu na ich postępowanie 
Ten mój uczeń ma na semestr 11 jedynek! Ja nie sadziłam że jest tyle przedmiotów!
Chodzi do 2 klasy gimnazjum... staram sie go nigdy nie pouczać ani nie wymądrzać sie na temat kultury itp ale tym zachowaniem mnie wkurzył! Gdy ja przychodziłam na korki do niego do domu nie dewastowałam mu klatki schodowej!W ogole jestem zdegustowana wychowaniem niektórych dzieci... rodzice chyba w ogóle nie mają wpływu na ich postępowanie
Ten mój uczeń ma na semestr 11 jedynek! Ja nie sadziłam że jest tyle przedmiotów!
![]()

wszystko się ułoży, zobaczysz. trzeba wierzyć w lepsze jutro !! 
, w pracy tylko staram się w ryzach jakoś trzymać
. też mam nadzieje że moj synek nie bedzie taki płaczliwy i humorzasty jak ja teraz jestem 
Nie podoba mi sie to zwłaszcza że on nie jest głupi. Wystarczy że pochodzi do mnie tydzień i szybko nadrabia zaległości ale co z tego gdy zostawiam go samego i od razu łapie super stopnie
;-)