Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak... Dlatego tak się stresuje. Do tego człowiek nic nie wie na ten temat. Z matką wcale się nie dogaduje i najgorsze jest to, że napewno nigdy się nie dogadam, wiec nic też się od niej nie dowiem. Tyle co mam bratową meża, która rodziła dwoje dzieci w tym szpitalu, w Otwocku. Ona właśnie rodziła z tą położną i mówiła, że bardzo jej pomogła, a lekarz... Pffff... Tylko do zszycia przylazł.to Twoje pierwse dzieciątko?

Ja własnie zadzwoniłam do mojego szpitala bo jak was czytam to sie przerażam ;-)
U mnie kobieta rodząca zawsze jest przyjmowana :-)
Nawet Pani zaprosiła mnie do szpitala do siebie na oddział gin. abym sobie przyszła i zabaczyła jak on wygląda
Była przemiła :-)
Tylko czy na taką miłą trafię jak będę rodzić![]()
Hiehie... O ile nie będzie inaczej to będziemy razem się słodko "męczyć". Co do aktywnego spędzania czasu to coraz mi ciężej cokolwiek robić. Pokój mamy na samej górze, wiec jak już dojde to z językiem przy kolanach:-) Nie wspomne o zakładaniu butów, skarpetek, czy nawet o myciu nóg w bidecieTermin porodu mam na 27 maja. Cieplutko pozdrawiam i liczę na aktywne spędzenie tego czasu;-)