reklama

Mamy majowe 2009

Witam wszystkie mamy majowych Dzidziusiow 2009;-) Ja mam terminy w sumie dwa:-) na 8 maja i 14 maja. Zastanawia mnie jak mozna dopisac sie do listy majowe mamy bo szczerze mowiac nie bardzo wiem jak mam to zrobic?

Pozdrawiam Kasia

reklama
patusia, super, ze usg potwierdzilo plec, nie bedziesz musiala rozdawac juz zakupionych ubranek:tak:;-) Ja mam badanie i pewnie tez usg w przyszly czwartek, jestem ciekawa, jak tam maly i ile urosl, bo tak ostatnio sie wierci i kreci, ze zdaje mi sie, ze bardzo urosl:tak:
Wreszcie weekend, moge troche powylegiwac sie na kanapie,a meza zagonie do gotowania i sprzatania:-) Erik wlasnie oglada Misia Uszatka, to jego ukochana bajeczka, a bajki w tv pozwalam ogladac od niedawna:tak:

aga- no to masz fajnie.. moj M niestety w pracy na caly weekend... a my jak zwykle sami z synkiem... oj czasem tak bywa... ale sprzatanie i gotowanie nalezy niestety do mnie w weekendy... wiec za wiele nie poleze sobie...

A ja mam dzis meza w domu i nie wiem co mu sie stalo ale zachowuje sie jak male dziecko. kaprysny, czasami zlosliwy, za chwile mily. Zastanwiam sie kto tu jest w ciazy ja czy on?

oj ci mezczyzni... no to prawda czasem jak dzieci... ale co bez nich by bylo...same nudy...
moj M razem z synkem nadali mi pseudonim... ,,kula obronna,, to z bajki Nikkiego wczoraj ogladali ben 10.. i przylatali dla mnie... oj oni tez juz nie moga sie doczekac az urodze bo czasem jestem nieznosna...

patusia44 - gratuluje potwierdzenia na dziewczynke - a teraz róż będzie szalał;-)
akunia - mój M też jak ciężarówka sie zachowuje , ma kaprysy szczególnie w jedzeniu- a to bym zjadł, a to mi nie smakuje , teraz sobie dżemke do piernika zrobił a mnie trafia bo to ja powinnam odpoczywac a on to nawet kawusi nie zaproponuje ..... kurna co za faceci ,wieczne dzieci :crazy:
a mnie tak połamało dziś rano że wstać nie mogłam , jakby mi obojczyk na druga strone wylazł, jak jechałam samochodem to na rondzie wykręcić nie mogłam tak bolało:baffled:
a ktoś kto hrapie obiecał mi mały masaz - kurczczku - a jak bende zła to znów powie że w ciązy to stale mam fochy:szok:

okruszku ja się nie nakręcam na zła pogodę ;-) po prostu w takie dni same myśli nieprzyjemne mi do głowy przychodzą :-(
a to że moja mam jest chora (ma raka) (tata zmarł 8 lat temu), że brat pracy nie ma i ciężko im razem mieszkanie utrzymać, że dziadzio ukochany na serce chory, że ja tu sama (tylko z mężem... i z koleżankami), że przez recesje godziny mi tną w pracy (a czuję się naprawdę dobrze, więc mogę pracować) a mamy kredyt do spłacenia i tutaj rachunki, że ze względu na wade wzroku powinnam mieć cc a te irlandzkie patałachy nie chcą o tym słyszeć .... ech......

tak więc kochana każda z nas ma jakieś problemy, czasem mamy ochotę o tym porozmawiać a czasem nie :-(

Jejciu Barmanka...bardzo Cię przepraszam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Myślałam raczej by Cię podbudować...dodać sił na te cięższe dni...nie chciałam nic złego....:zawstydzona/y:

Patusia gratuluję super zdrowej dziewuszki :-) cudne wieści...cieszę sę, że u Ciebie wszystko dobrze i że jesteś zadowolona... Tak sobie czytam, że Emilka ma 800g w 26 tyg...:szok: A mój Synuś miesiąc temu miał ponad 800g :szok::szok::szok: a to był 23 tydz. Jakiegoś wielkoluda mam w brzuszku :-D:-D:-D

reklama
Patusia ja również dołączam się do gratulacji!!!
A ja wizyte mam dopiero w środę i już się nie mogę doczekać. Ostatnio nie miałam robionego USG i nie wiem ile waży i mierzy moja Mała. Pamiętam tylko, że w niespełna 23 tygodniu ważyła prawie 600 g. Ciekawe jak teraz będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry