Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Ja mam badanie i pewnie tez usg w przyszly czwartek, jestem ciekawa, jak tam maly i ile urosl, bo tak ostatnio sie wierci i kreci, ze zdaje mi sie, ze bardzo urosl

okruszku ja się nie nakręcam na zła pogodę ;-) po prostu w takie dni same myśli nieprzyjemne mi do głowy przychodzą :-(
a to że moja mam jest chora (ma raka) (tata zmarł 8 lat temu), że brat pracy nie ma i ciężko im razem mieszkanie utrzymać, że dziadzio ukochany na serce chory, że ja tu sama (tylko z mężem... i z koleżankami), że przez recesje godziny mi tną w pracy (a czuję się naprawdę dobrze, więc mogę pracować) a mamy kredyt do spłacenia i tutaj rachunki, że ze względu na wade wzroku powinnam mieć cc a te irlandzkie patałachy nie chcą o tym słyszeć .... ech......
tak więc kochana każda z nas ma jakieś problemy, czasem mamy ochotę o tym porozmawiać a czasem nie :-(

Myślałam raczej by Cię podbudować...dodać sił na te cięższe dni...nie chciałam nic złego....
A mój Synuś miesiąc temu miał ponad 800g 

a to był 23 tydz. Jakiegoś wielkoluda mam w brzuszku