• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Kochane, dzieki za wszystkie miłe słowa. Już mi dobrze, jak każda "Ruda Bestia" dopiełam swego. Taka awantura sie wczoraj zapowiadała, że dziś nie wytrzymałam i poszła powtórka, po czym mój mąż przyznał mi racje, cofnął wszystko i po sprawdzeniu tego szpitala stwierdził, że mądrze wybrałam! Tylko, że już o tym wcześniej wiedziałam tylko niedowiarka musiałam przekonać:wściekła/y::-p ale jak się baba uprze, to zrobi wszystko. A w szkole dziś pełen spokój. podwójny magnezik przed zajęciami i poszło. och, poczułam się znów jak ryba w wodzie, ten strach w ich oczach i uczucie absolutnej władzy... i byłam miła i zartowałam i nawet wstawiłam ze dwie piatki! Tylko, że za bardzo się postarałam i jutro też musze dobrą panią:rofl2:
Wiecie dziewczyny, lubie uczyć. Chyba mam powołanie...

a z życia naszego dziecka- ona też lubi szkołe! Jaka spokojna nawet na zatłoczonych i głośnych korytarzach! chyba gdyby nie to małe wspracie z jej strony, to nie byłabym dziś taka miła...

Całuje, odezwę się wieczorem!

reklama
A i jeszcze zapomnialam dodac, ze tez niedlugo ide do lekarza. Jak nie wpadne w panike, to zadam mu tym razem tyle pytan, ze pojdzie mu w piety! Wy tyle wiecie, a ja nic. Nawet razu nei wspomnial mi o szyjce macicy, o zadych skurczach mi nie mowil, zadnych jakichs pozytecznych rad, wskazowek!
Chociaz nie powiem, jest mily i czasem zartuje, ale to mi nie pomaga w byciu wciazy!

aneteczka, no proszę ale się udało tej Waszej psinie!:tak: Jest na prawdę urocza... ja ostatnio też prawie przygranęłam pieska który sie błąkał po osiedlu i też był rasowy... niestety (dla mnie) znazał sie właściciel :sorry2:

Dziewczyny czy do szkoły rodzenia trzeba zabrac strój do ćwiczeń dla mnie i meza ???:confused: Czy trzeba miec buty na zmiane?? Ja sie nie wypytałam a niedługo ide :sorry2:

Kasiu: Ja wczoraj pytalam poloznej przez tel. to powiedziala, ze ja raczej musze miec cos "wygodnego" a maz niekoniecznie :)

A buty... dobre pytanie :) To mi nie przyszlo do glowy. Ale chyba przydadza sie do cwiczen. Najlpesze, ze ja nie mam takich przyzwoitych w domu.

katarzynak83 do samej szkoły rodzenia nie trzeba stroju gimnastycznego. Są to zajęcia teoretyczne i siedzi się we własnym ubraniu. Cwiczenia powinny być osobno , przynajmniej tak jest u nas . Poza tym nie na wszystkie ćwiczenia przychodzi się z mężem, położne dbają o to by na niektóre ćwiczenia przychodzić samemu ;)
A jeśli Ty nie jesteś pewna to zawsze możesz gdzieś do torby wrzucic koszulke i spodenki tak na wszelki wypadek

slonkoonline standardowo pępek powinien się zagoić w dwa tygodnie ale jak z wszystkim róznie to bywa

chciałam wam jeszcze pokazać moją sunię i jej ulubioną pozycję...u pańci na kolanku ;)
ta blada noga to oczywiście moja :P

Załączniki

• rózne 001.jpg
    rózne 001.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Oooo... Jaki pieszczoch! uwielbiam zwierzaki! Moj piesio (nowofundlan) z uwagi na gabaryty przebywa na dworzu... Lekarz kazal mi sie pozbyc kotow, ale ja niepokorna nie pozbylam sie. Czasme nawet jeden z nich spi z nami :P

Znalazlam wlasnie fajne body na allegro, tylko cena jest nieco spora, jak dla mnie. Fajne bo w rekawkach sa juz rekawiczki niedrapiki.
bas06 BODY NIEDRAPKI Carter's KWIATUSZEK 0-1M NB (570914257) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

oo nowofunlandy są słoodkie :D takie misie
ale faktycznie nie na nasze warunki mieszkaniowe ;)

a co do body...hmmm jak dla mnie nie są warte tej ceny. Dużo ładniejsze są bez niedrapek które też wolę kupić osobno. Ostatnio kupiłam takie słodkie w H&M i w zupełności mi to wystarczy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry