reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Hej dziewczyny ! jestem po wizycie i usg. Wiec tak szyjka dluga i zwarta ,lozysko w porzadku , serduszko prawidlowy rytm, przeplywy pepowinowe w porzadku. Potwierdzil ze na 150% SYNEK pokazywal moszne.Powiedzial ze wszystko rozwija sie prawidlowo.Maly wazy 1600 gram to jest dokladnie 30 +5 dni ciazy tylko na suwaczku mam pomieszane troszke.Termin porodu wg OM 17 maj i wg USG tez 17 .Takze jestem szczesliwa ze wszystko dobrze:biggrin2:

reklama
paula7 - ja czasami sie śmieje że żeby nie moja córa to dla tej dzidzi to kupowałabym wszystko niebieskie bo jakoś tak miwpadło w oko ale ona do mnie z wyżutami że to wstyd , i ona większośc rzeczy wybiera bo to róż jest w modzie :tak: i ona będzie na spacery chodzić z siorką więc ma być na różowo_Och te dziewczyny już mnie w rozum biorą:rofl2:
A mnie nadal brzucho pobolewa,z tego wszystkiego zaszyłam sie w sypialni i pospałam godzinke co do mnie nie podobne chyba ze bardzo chora jestem:-(,więc nie ma co myśleć zawiele trzeba zpakować torbe choćby miały jakieś badania w szpitalu wypaść to już będzie...

Tikanis- śliczne bodziaki. Gdzie kupiłaś bo widzę, że to są kopertowe czyli najlepsze na początek?
Łóżko prezentuje się super i wogóle zazdroszczę sypialni - ja nie mam :(
Maskotka prześmieszna, napewno dzidzi się spodoba:-)

My mielismy ten kosz na pieluchy. Dla mnie strata kasy:no:. W pokoju smierdzialo brudnymi pieluchami, a jest na istrukcji napisane, ze ten kosz ma pochlaniac nieprzyjemne zapachy. Duzo lepszy jest taki nie otwierany z gory, tylko ze specjalna raczka do przesuwania, co powoduje, ze nic sie na zewnatrz nie "ulatnia":tak:

dzięki kochana, widzisz ja nie znam nikogo kto by to miał i znam żadnej opinii :tak:
a czy kojarzysz może markę tego drugiego pojemnika o którym piszesz?

kuzwa jak to szybko zmieniaja sie ludzie za granica... jak poczuja troche kasy i lepszego zycia...

oj wiem coś o tym :crazy: szkoda słów....
na szczęście nie wszyscy okazali się takimi gburami (pare osób do nas przyjechało ;-)) bo normalnie człowiek zatraca wiare w ludzi i w pomoc bliźnim :tak:

tikanis bodziaki prześliczne :-)

dzięki kochana, widzisz ja nie znam nikogo kto by to miał i znam żadnej opinii :tak:
a czy kojarzysz może markę tego drugiego pojemnika o którym piszesz?

wydaje mi sie, ze to byl Diaper Champ, ale my go nie mielismy, lecz moja przyjaciolka dla swojego dziecka:tak: Byla bardzo zadowolona. Wiem jedynie, ze byl dosyc drogi.

Barmanka i Aga29 Wasze posty mnie rozwaliły, jedna nie śpi po nocach a druga z rana budzi moderatorów! No zaskoczyłyście mnie zupełnie! a ja się będe chwalić!

Zostane ciocią! Taką prawdziwą, bo moja kuzynka jest w 5 tyg! Wczesniej niby też zostałam, ale to bratowa mojego męża i to nie prawdziwa bratowa, tylko żona kuzyna, ale teraz jest inaczej! no ciesze się, jakby sama drugi raz w ciąży była! i nasza Iza nie będzie najstarszym dzieckiem w rodzinie, bo będzie jeszcze dziecko Oleńki! Albo dwa, pierwsze usg w poniedziałek! No radość ogromna! A jeszcze dziś wózek kupuje a jutro łóżeczko będziemy malować. znaczy się mój mąż, bo mnie tam tego wdychać nie wolno! No bosko jest!

więc dzień dobry Wszystkim Kobitkom! A ja lece się szykować!

Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach

wydaje mi sie, ze to byl Diaper Champ, ale my go nie mielismy, lecz moja przyjaciolka dla swojego dziecka:tak: Byla bardzo zadowolona. Wiem jedynie, ze byl dosyc drogi.

niestety nie znam tej firmy :no:
no trudno - ale i tak jestem ci baaaardzo wdzięczna za odpowiedź :tak:

Barmanka i Aga29 Wasze posty mnie rozwaliły, jedna nie śpi po nocach a druga z rana budzi moderatorów!

no no ja to mam usprawiedliwienie :-p z pracy wróciłam i musiałam was nadrobić i dopisać swoje trzy grosze :rofl2:
p.s. super ze twoja dzidzia będzie miała drugą dzidzie do zabawy i towarzystwa - fajnie będą jak siostrzyczki ;-)

reklama
a ja chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą u gina miałam strasznie bardzo głupi sen :-( (nie dotyczył dziecka, ani ciąży - tylko męża.....), z płaczem się obudziłam, potem nie mogłam się uspokoić i same łzy mi leciały, nie mogłam nad nimi zapanować. aż się mąż obudził wystraszony (bo ciągle pochlipywałam w poduszkę). więc nie było wyjścia - musiałam wstać, przygrzać sobie mleczka, zjadłam kilka rodzynek i poszłam z powrotem do łóżeczka....

Do góry