Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wróciłam właśnie z wizyty:-) Jestem zadowolona bo gin zrobił nam usg a myślałam, że będę musiała czekać do kwietnia
Filipek waży 2300, ułożenie, a pępowina daleko
jak się cieszę
moja szyjka nadal krótka ale najważniejsze, że się nie skraca bardziej. Nadal muszę leżeć i tak do 38 tyg. tj. do 10 kwietnia ... a potem to odstawiam leki i mogę rodzić ... jeny to za 21 dni ...3 tygodnie...
witam nowe majówki
. Najgorsze jest to że moj M nie ma pracy a ja bym miała i chyba jak tylko urodze to po dwóch miesiącach bende musiała iść do roboty i tyle z mojego macierzyństwa.
ładnie musiałam nadrabiać:-)
tyle że moja księżniczka dalej główkę ma u góry u mnie zaczął sie 32 tc i wiem że coraz mniejsze szanse są na to że się odwróci..no cóż pożyjemy zobaczymy...codziennie z nią rozmawiam
i namawiam ją do fikołka ale ona chyba ma w nosie prośby mamusi
dlatego i ja mam jakies dziwne przeczucie, że zamiast 26 maja rozpakuję sie na poczatku maja ew. koniec kwietnia...![]()
HejWitam Arie - masz na ten sam dzionek termin co ja :-) sama końcóweczka maja :-)
Nie było mnie tu kilka dni i nie nadrobię was kochaniutkie raczej-
czy sa jakies wieści od Akuni ??? jak sie miewa - ściskam mimo wszystko mocniasto strasznie ....
Ciekawe, ktorej z nas sie spelni
;-)
Ja chcialabym "dociagnac" do 10 maja, a pozniej niech jak najszybciej nastapi porod
Jeszcze nie bylam na dworze, ale chyba jest dosc cieplo
Wlasnie przed chwila dostalam jakiegos "powera" i umylam wszystkie podlogi w mieszkaniu
chodzi do niej sprzątać, gotować, małą z przedszkola odbiera bo siostra musi odpoczywać:-(