marychna21
Fanka BB :)
Tsarina - teksty rewelacyjne. Czytam mężowi i oboję pękamy ze śmiechu. Prosimy o więcej.:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, mam nadzieje, ze zdarza, a jak nie to zostawimy Eryku u znajomych. Pozniej bedzie juz mnie mogl codziennie odwiedzac, wiec damy rade
Jestem w kazdym razie dobrej mysli
Dzisiaj znow mozna bylo poczuc wiosenke, bylo slonecznie i dosc cieplo
trzeba mieć małą podręczną torbę a resztę rzeczy jak będzie trzeba to dowiezie rodzina..ja też jak tak pomyślę to się tego zbiera, ale może faktycznie ograniczę się do minimum
Ale ja na poważnie teraz zastanawiam się nad walizką (oczywiście małą) bo wszystko ułożone, a jak będę po cc to też położna łatwiej coś w niej znajdzie niż w torbie. Poza tym nie zawsze rodzina może dowieźć, niestety, więc lepiej być ubezpieczonym. No i wielkość walizy zależy też od tego co wymaga szpital od rodzącej.
Weszłam na stronkę i byłam w szoku - te lalki wyglądają jak dzieci
zreszta same obejrzyjcie galerię
Z moimi humorkami ostatnio to też jest masakra. W sobotę w końcu pojechaliśmy do sklepu i ja właściwie poryczałam się jak mąż zapytał czy ten leżaczek-huśtawkę to kupujemy teraz? Dla mnie było oczywiste, że teraz bo nie przyjechałam do sklepu tylko się porozglądać tylko kupić kilka rzeczy. Oczywiście zaraz mu wszystkie żale wylałam, że skąd ja mam wiedzieć co będzie za tydzień i jak ja się będę po porodzie czuła. Więc chcę teraz kupić co się da. W końcu w niedzielę zaczęłam 36 tydzień.Marzena 80-ale się uśmiałam czytając twojego posta.przeczytałam go mojemu M i powiedział że "to tak samo jak ty":-):-):-)bo ja ostatnio tez taka panikara jestem , i dawniej żeby sie rozpłakać trzeba było wiele, a teraz mam płacz na końcu nosai naprawde współczuje mojemu M że znosi to wszytsko cierpliwie.