Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I oby tak dalej kochane ;-) bo prawda taka ze juz niewiele czasu nam pozostalo
teraz tylko wozeczek i drobne zakupki nam pozostaly a za jakies 2 miesiace nasze malenstwo bedzie z nami :-):-):-)
(tylko że tutaj są takie gówniane pieniądze za zwolnienie że szkoda słów, na dodatek baaaardzo długo się na nie czeka).
rozłożymy wtedy łóżeczko, komódki poprzestawiamy, naszykuje miejsca na ciuszki - więc od razu jak tylko poprasuje to będę układać w półkach. by dwa razy tego samego nie robić ;-)Nie pamięta wół jak cielęciem był. Nie jedna sama od początku ciąży siedziała na zwolnieniu choć nic jej nie było, a teraz takie mądre są. No, a rzeczywiście niektórym wydaje się chyba, że my prosto z pracy to na porodówkę pojedziemy. Kobieta, z którą ja pracuję też stwierdziła, że skoro urodzę w maju ( a niewiedzieć dlaczego sama sobie wymśliła, że termin mam na koniec miesiąca) to czerwiec, lipiec i sierpień na macierzyńskim (3 miesiące tak jak to dawniej było), a we wrześniu już do pracy wrócę. A teraz to już się chyba obraziła, bo nawet SMS-a nie wyśle, więc ja już też przestałam.ja dziś obwieściłam w pracy ze od środy ide na chorobowy. troche sie zdziwili, ale przecież chyba każdy mógł sie tego spodziewadz, ze juz z takim brzuchem to trudno mi wysiedziec tyle godzin. No cóż niktórzy nie pamietaja jak to było, jedna kobieta mi nawet dzis powiedziała"każdy kiedyś był w ciąży a do pracy i tak sie chodziło"
Olewam to bo wydaje mi sie że i tak długo chodze tym barzdiej że szyjka mi sie skraca, ale tak jakoś i tak mi przykro
Juz ise nie moge doczekac środy, bo jak bede w domu to zaczynam porządkować ciuszki-prac potem prasować.:-)
szkoda słów....

cholera mogłam nic nie mówic tylko przyniesc zwolnienie.