Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie bylo mnie, ale codziennie zagladalam i sledzilam watki! Widze, ze zakupy nie ustaja! Confi nie pokazuja mi sie fotki lozeczka:-(, ale wierze, ze jest sliczne, jak kazdy inny zakup dla maluszkow 
Z soboty na niedziele mialam wycieczki toaletowe, cala niedziele kokosilam sie w lozku, a ze do wieczora nic nie minelo, to w samochod i na NPL. Tam taaaaka kolejka, oczywiscie jakos nikt nie zauwazyl, ze jestem w ciazy, wiec sie obrazilam (prawie do placzu) i nikogo nie prosilam o przepuszczenie! Lekarz, jakas mameja okropna! Tak mowil, ze czulam sie jak 100 letnia babcia niedoslyszaca! W efekcie dowiedzialam sie tyle co juz wiedzialam i moglam wyczytac z leksykonu lekow i pojechalam do domu. Nie bralam zadnych lekow i wczoraj juz bez problemu podnioslam sie.
Martwilam sie powaznie, bo w tym samym czasie tez i moja siostra wymiotowala i miala biegunke, wiec obstawialam, ze sie jakims wirusem od niej zarazilam.
No to sie zdenerwowalam, poszlam do doktorka i do pracy juz nie wrocilam
Hiehie... I ogolnie to mi wisi co tam sobie gadaliby! Chociaz ja mam swoja "wtyczke" w pracy, wiec wszystko wiem i raczej nie gadaja o mnie nic, a dopytuja sie i zapraszaja na herbatke 
Ja nie mialam kolacji.... My bylismy w Karpaczu, z meza bratem i batowa, bo oni akurat byli po slubie i taka sobie zrobili wycieczke poslubna. Tam dostalismy wycieczke do Pragi w prezencie, na te "tanczace" fontanny. Poza tym nic....
Zadnego telefonu, sms'a.... Tylko tesciowie pamietali i dostalismy SUPEROWY prezent. 
ale chetni i tak sie znalezli i sklep nie ucierpi na moim maruderstwie.
Do dzieciakow mowie! ;-)