hogata
czerwcowe mamy 2005
hej! widze ze tutaj pełna mobilizacja.....a ja nie cwicze....moze jak wiosna sie zacznie to znowu sie zmobilizuje. Buzki i powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ulik pisze:czesc dziewczyny! daaawno tu nie zaglądałam..
ostatnio usiłowalam przekonac samą siebie ze wygladam super, ze nie musze chudną, ze nawet gdybym sie skatowala na 10kg mnie to skóra na brzuchu juz sie nie wciagnie bo juz nie mam 17 lat itp its i nagle trafilam na zdjecia edyty górniak z sesji do playboya (woasciwie reklame tej gazety - calej sesji nie widzialam .. moze na szczescie!) i prosze was poweidzcie mi JAKIM CUDEM KOBIETA PEWNIE Z 10 LAT STARSZA ODE MNIE MA TAK FANTASTYCZNY BRZUCH PO CIĄŻY ??? czy ona przytyla tylko 6 kg w ciazy czy co ??? ja wrzucilam 20kg i nie wiem wlasnie czy sie katowac i liczyc na to ze kiedys bede miec plaski brzuch (rozstepy nie znikna - tu sie nie łudze) czy odpusic sobie walke z tluszczykiem na brzuchu bo przeciez nie da sie tej skóry zlikwidowac inaczej niz skaleplem ??? mam dylemat normalnie
jak to jest? da sie czy nie ??? jak u was ???