reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój chłopaków usypia,więc mam jadałam pół parówki nie mogę:-(.Komuś herbatki?
1182_herbata-jesienne-jablko_0_2.jpg

reklama
PATRYSKA
Co to za pomysl z ta koszulka Ty babo jedna???:-D:-D:-D

Zmykam bo jzu obydwie mi wyja
hehe a no taki maly do niczego nie zobowiazujacy hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:
Dziewczyny to ja pofarbowaniu :)) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone :))
laseczka z Ciebie
fajny kolorek :tak:
Helenka pojechała do babci :tak:
Rano zabrałam dziewczyny na zakupy jak doszłysmy na bazarek Helenka stwierdziła, że chce kupe, więc dawaj do domu ... Posadziółam ja na kibelek a ona na to zartowałam :szok::wściekła/y: Nie zrobiłam żadnych zakupów, M w pracy...
Musze jeszcze raz iść po zakupy :eek:

Ja też dzisiaj zaczynam grzanie :tak: Tylko musi mój ojciec przyjechać piec odpalić bo my nie umiemy :eek:
hehe to Cie jednym slowem mowiac wyrolowala :laugh2::laugh2::laugh2:
Dzięki za życzenia zdrówka dla Olka.Olek zdrowy ale mnie biegunka od rana męczy:crazy::wściekła/y::wściekła/y::-(.A bejbika niedługo będziesz miała i to jakiego ślicznego - cudna córcia;-):tak:.
ummmmm no to rzadka sprawa - wspolczuje - sama to ostatnio przechodzilam :confused2:
Witam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:-:)-:)-(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej
ojejku biedna Majeczka - zdrowka zycze :tak: i mniej pobudek:tak:
najgorsze ze ja sie bardziej przejmuje a Wojtkowi wszytko jedno:-:)-(
no wlansie jak juz MH stwierdzial to taki wiek - moja siostra ma 11 lat a brat 15 wiec cos o tym wiem :sorry:
niestety musisz wbijac do glowy jedno i to samo nawet jak sie zbrzydnie... :confused2:
Tydzień temu M kupił żarówkę Philipsa energooszczędną i była naklejka z konkursem,wysłałam sms-a i 2 października wygrał 2 taką samą żarówkę:tak::szok:.
Teraz pojechał na kurs na lawetę,Julu padł,Olek koloruje a ja na obiad pierogi z kapustą z Biedrony:cool2::-p.
no popatrz a sms tylko pare zl :tak:
Witam!Wpadam tylko na chwilkę. wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. O 11 przyjechała Siostra z małą (2m-ce), potem ja odwiozłam do domu i prosto na hipoterapie. Chcieliśmy jeździc raz w tyg bo kruchoz kasa ale musimy przynajmniej 2 razy więc na miesiąc bedzie ok. 300zł +dojazdy(30km w jedna strone.). potem szybciutko na msze i pogoń za smoczkiem bo Zuzia zgubiła i nie mogłam w żadnej aptece dostać...
Dzisiaj od rana gości miałam przez to Zuzia marudna nie mogła potem zasnąć. dopiero teraz troche ogarnełam mieszkanko. Musimy na zakupy jechac w lodówce tylko swiatło...
przystopuj troche kochana ;-)
a j awpadłam sie pochwalić, że mam juz piec odpalony i ciepełko w domku :tak::tak::tak:
unas tez grzeja w grzejnikach - bodajze od wczoraj :tak:
Uffffff jestem padnięta, robimy z M panele- jjuż mnie kręgosłup kolana i wszystko boli:eek::-D
Ale juz koncówka teraz- listwy zrobimy w poniedziałek bo nie chcemy juz wiercic dzisiaj o tej godzinie bo nad nami małe dziecko śpi:tak::tak:

jutro M pomaluje kaloryfer i rurke z kaloryfera, w poniedziałęk zrobimy te listwy, M umyje okna, babcia mi przyniesie firanki, zawiesimy ładnie- lampki też już robimy w poniedziałek i w sumie chyba wogóle wsystko już wponiedziałek zrobimy:shocked2::shocked2::-D:-D Ale fajnie będzie:-D

Jak będę miała wszystko już całkowicie gotowe to wrzuce fotke:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

:-)
ja sie nie moge doczekac kiedy my bedziemy urzadzac mieskanko :-D
tez sienapracuje....
no a szpital fajny - poprawil sie...
bo slyszalam nieraz rozne opinie ale ja sie tym nie przejmuje rodzilam tam jedno i hcce rodzic drugie :tak:
Mój chłopaków usypia,więc mam jadałam pół parówki nie mogę:-(.Komuś herbatki?
1182_herbata-jesienne-jablko_0_2.jpg
z mila checia i wypije nawet dwie :laugh2:

No teraz witam wieczorowa pora
maly juz spi
ja w nie za dobrym humorze wiec dlugo nie posiedze

ale ciesze sie z jednej rzeczy bo bylismy dzisiaj w media i kupilismy dzis kuchnie Amica za 818 zl bo maja do jutra bez Vatu na duze AGD :tak: a oplacilo sie :tak:
jest koloru srebrnego - wprawdzie nie taka jak marzylam ale dobre i to na sam poczatek :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas przez ta ogromna wanne nie byloby nawet miejsca na pralke
martwimy sie czy da sie tam zlew gdzies dac :sorry::-D

ja juz zmykam
oczy mnie bola :confused2:

dobranoc :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A my zjedliśmy pizzę i popijam pifffkiem:-) Jutro planuje obiad o 12 i potem wyjazd do Siostry. dzisiaj siedzielismy w domku tylko na zakupkach bylismy

Do góry