Marta1981
Rodzyneczka
Mój chłopaków usypia,więc mam jadałam pół parówki nie mogę:-(.Komuś herbatki?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziekuje własnie sobie zrobiłamMój chłopaków usypia,więc mam jadałam pół parówki nie mogę:-(.Komuś herbatki?
![]()
hehe a no taki maly do niczego nie zobowiazujacy hahahaPATRYSKA
Co to za pomysl z ta koszulka Ty babo jedna???
Zmykam bo jzu obydwie mi wyja
laseczka z CiebieDziewczyny to ja pofarbowaniu) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone
)
hehe to Cie jednym slowem mowiac wyrolowalaHelenka pojechała do babci![]()
Rano zabrałam dziewczyny na zakupy jak doszłysmy na bazarek Helenka stwierdziła, że chce kupe, więc dawaj do domu ... Posadziółam ja na kibelek a ona na to zartowałamNie zrobiłam żadnych zakupów, M w pracy...
Musze jeszcze raz iść po zakupy
Ja też dzisiaj zaczynam grzanieTylko musi mój ojciec przyjechać piec odpalić bo my nie umiemy
![]()
ummmmm no to rzadka sprawa - wspolczuje - sama to ostatnio przechodzilamDzięki za życzenia zdrówka dla Olka.Olek zdrowy ale mnie biegunka od rana męczy:-(.A bejbika niedługo będziesz miała i to jakiego ślicznego - cudna córcia;-)
.
ojejku biedna Majeczka - zdrowka zyczeWitam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:--
-(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej
no wlansie jak juz MH stwierdzial to taki wiek - moja siostra ma 11 lat a brat 15 wiec cos o tym wiemnajgorsze ze ja sie bardziej przejmuje a Wojtkowi wszytko jedno:--(
no popatrz a sms tylko pare zlTydzień temu M kupił żarówkę Philipsa energooszczędną i była naklejka z konkursem,wysłałam sms-a i 2 października wygrał 2 taką samą żarówkę.
Teraz pojechał na kurs na lawetę,Julu padł,Olek koloruje a ja na obiad pierogi z kapustą z Biedrony.
przystopuj troche kochana ;-)Witam!Wpadam tylko na chwilkę. wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. O 11 przyjechała Siostra z małą (2m-ce), potem ja odwiozłam do domu i prosto na hipoterapie. Chcieliśmy jeździc raz w tyg bo kruchoz kasa ale musimy przynajmniej 2 razy więc na miesiąc bedzie ok. 300zł +dojazdy(30km w jedna strone.). potem szybciutko na msze i pogoń za smoczkiem bo Zuzia zgubiła i nie mogłam w żadnej aptece dostać...
Dzisiaj od rana gości miałam przez to Zuzia marudna nie mogła potem zasnąć. dopiero teraz troche ogarnełam mieszkanko. Musimy na zakupy jechac w lodówce tylko swiatło...
unas tez grzeja w grzejnikach - bodajze od wczoraja j awpadłam sie pochwalić, że mam juz piec odpalony i ciepełko w domku![]()
ja sie nie moge doczekac kiedy my bedziemy urzadzac mieskankoUffffff jestem padnięta, robimy z M panele- jjuż mnie kręgosłup kolana i wszystko boli
Ale juz koncówka teraz- listwy zrobimy w poniedziałek bo nie chcemy juz wiercic dzisiaj o tej godzinie bo nad nami małe dziecko śpi
jutro M pomaluje kaloryfer i rurke z kaloryfera, w poniedziałęk zrobimy te listwy, M umyje okna, babcia mi przyniesie firanki, zawiesimy ładnie- lampki też już robimy w poniedziałek i w sumie chyba wogóle wsystko już wponiedziałek zrobimyAle fajnie będzie
Jak będę miała wszystko już całkowicie gotowe to wrzuce fotke:-):-):-):-):-):-):-)
:-)
z mila checia i wypije nawet dwieMój chłopaków usypia,więc mam jadałam pół parówki nie mogę:-(.Komuś herbatki?
![]()