reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a swoja droga ciekawe jak tam KUNDA sobie radzi z Macejem w wedrowce po gorach????
no moze i my sie wybierzemy pod koniec sierpnia albo poczatek wrzesnia w tatry???moj tygrys majac 2 lata juz lazil po gorach ma dyplom ze strazyskiej  ze schroniska za zdobycie szlaku jako maly czlowieczek!!!

reklama
jedziemy w bieszczady troche do rodzinki troche pozwiedzać polazić nareszcie jakaś odskocznia od tej dzióry w ktorej mieszkam ja tez sie ciesze

kasiula a gdzie mieszkasz? jak mozna wiedziec oczywiscie bo my tez mieszkamy w malym miasteczku ale wieszco jest takie przytulne i czyste ze chyba najlepiej sie w nim czuje i niezamienilabym go na inne miejsce.........no jeszcze zebym tylko mogla w nim prace znalesc to juz byloby syperowo??

To ja się do kawy dołączam.
Witajcie!
Znów siedzimy w domu, bo pospaliśmy do 7:30 i już za późno żeby wychodzić. Justus a jakiego miałas deltima bo ja mam Voyagera Easy?
Zakupy zrobił A. tylko obiadek musze upitrasic, ale licze na współprace Olka, że sie zdrzemnie to wtedy klposiki upitrasze. Zjemy razem jak mężuś z pracy wróci.
Miłego dnia!
Ale fajnie w Bieszczadach jeszcze nie byłam - zazdroszcze! ;D

Irlandia ja mialam ten wozio kupowany az 8 lat temu i juz niepamietam wiem tylko ze firmy DELTIM i jestem z niego bardzo zadowolona ,wlasciwie to z glebokiego moze jeszcze kiedys skorzystam bo jest jeszcze w nienagannym stanie a kto wie co moze sie znow wydarzyc za rok moze dwa,............................moj mezus zawsze chcial miec trujke w domu brzdacow wiec jeszcze jednego nam brakuje..... ;D no zobaczymy niemowie nie i nie mowie tak ..................

fajnie Justus wesolo bedzie w 5 :)
my jeszcze 1 chcemy miec :)
nie wiem no na obiad................nie lubie byc niezdecydowana.........

no no jest nas juz 4 i tez jest dosc wesolo tylko na trujke dzieci to mamy troszkli przy male mieszkanko wiec narazie musi byc tak jak jest ,co niejest powiedziane ze tak zostanie na zawsze??

pewnie :)
oki ja lece do malego - bo zrobil w majtasy :)
i mezulka zbudzic, co bedzie mial za dobrze ;D
milego dnia!!!

reklama
no ja tez sie chowam bo chyba wybede jednak na ten targ do zobaczyska popoludnie papa

milego i slonecznego dzionka zycze no i superowych humorkow

Do góry