reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka1 co to jest casto??hmm jakiś skrót?nie wiem!!!:zawstydzona/y::eek: Ja musze znalesc jakas robote bo z jedna pensja nie wyrabiamy!!!A to niezle wyjscie z sytuacji!!!:-)

MALINCE CHODZIŁO O CASTORAMĘ :tak::tak::tak::tak:

Dzis rano testowalysmy pierwszy raz kaszke manne na zwyklym spozywczym mleku Dodalam jej troszke soku malinowego aby byla choc troszke slodsza I zjadla ladnie Mam nadzieje ze nic jej nie bedzie Jak po jakims czasie bedzie ok to moze przezucimy sie na zwykle mleko :-)
Lece ale zajze niedlugo :-)

ja pierwszy raz spróbowałam Oliwce dać zwykłe mleko jak miała skończone 1,5 roku:tak::tak::tak::tak:
a teraz to na zwykłym mleku to je budyń i kakao pije a kszki to nadal wcina bobovity mleczno-ryzowe na wodę co mają w sobie mleko modyfikowane :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam
Ja już po "przeglądzie" u gina i nawet przyjemnie było:-p:-p:-p

a mąż wie ze było przyjemnie ???? :-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oliwka usypia,a jak usnie to brykam gotowac zupkę,dziś robię burakową.

zakupy i spacerek zaliczony,ale i tak zwiewaliśmy ,nie bylismy długo bo znowu deszcz zaczął padać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja od niecałego mc robie Maksowi kaszke manna na mleku pasteryzowanym.W zmianie na mleko zwykle chodzi o nerki malucha,my sie tak zastanawialismy dlugo nad tym. dajemy mu ta manna ale tez i je jeszcze modyfikowane. Całkiej na zwykle jeszcze sie nie przestawilismy!

Ale sie rozpisalyscie baby:szok::szok::szok:Ja wlasnei wrpcilam z mlodymi ze spacerku i zaraz Je klade bo juz mi marudza:no:Wydawalo sie ze jest cieplo ale jest zimno i mega zmarzlysmy:no::no::no:
Jak mlode beda spaly to jeszcze zajrze i bede musiala sie wziasc za obieranie zimniakow

Dalam zwykle mleko z kartonu Slyszlaam ze najlepiej 0,5 ale ze nie mialam takiego to dodalam troche wody Zjadla ze smakiem jak nic jej nie bedzie to za 2 dni zas jej manne zrobie A tak to pijemy bebiko I troche jeszcze minie zanim sie przezucimy na normalne jesli wogole sie przezucimy
Oliwka na szczescie jeszcze spi Ja pozmywalam PozamiatalamIde teraz cos zjesc Pranie sie wiruje Powiesic trzeba I rybka na obiad sie rozraza I to wsio co dzis bede robila Mma dzis lenia strasznego hihih

Ja sie tez ciesze ze endokrynolog juz za tydzien Juz sie nie moge doczekac 3 majcie kciuki aby pediatra dala mi skierowanie na te badania krwi Jak nie da to moze sama zrobie za kase Ale lepiej byloby ze skierowanie Ok ide jesc :-)

reklama
Do góry