reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nikita000 pisze:
Milo mi Robert jako facet moze zabiore glos w pisowniu na waszym forum:)Facet nie wazne jaki jest jaki ma charakter pracy jesli jest swiadom rodziny i funkcjonowaniu rodziny ma tak samo obowiazki co do prowadzenia domu jak i wychowania dziecka badz dzieci:)Wiec jak i kobieta tak i facet powinni siebie nawzajem wspierac wtedy zyje sie wygodniej lepiej a zarazem wiezi uzcuciowe i pewnosc zycia dnia codziennego wzrasta wiec zalezy tylko od nas sdamych znaczy od tej plci meskiej jak to sobie w glowce poukladamy i jaki wzorzec rodziny posiadamy ja wiem jedno ze kazdego dnia Nikita i Klaudia moga liczyc na mnie i moja osobe tak jak ja kiedys bede mogl liczyc na pomoc Klaudii czy tez Agatki zycie jest na tyle bardzo krotkie ze kazdego dnia nalezy byc swiadomym tego co bedzie kiedys a co moze byc piekniejszego na swiecie jak usmiech dziecka i szczesliwe zycie roidzinne :)))))No ale kazdy facet ma swoje:)Po smierci mego taty doszedlem do wnisoku ze warto zawsze dbac o kobiete swa jak i dziecko po to aby kiedys zobaczyc ta milosc jaka dziecko ma do rodzica jaka milosc ma zona do meza i jak mozna przejsc przez zycie bez problemow i komplikacji tylko zalezy od faceta od kobiety::))))) Wiec zycze wam powodzenia w swym wlasnym gronie rodzinnym i glowa do gory:)))) nie zawsze ejst pod gorke czasami warto sie usmiechnac i powiedziec wkoncu slonce wkonu usmiech:)))Z pozdrowieniami ROBERT
Twoja wypowiedz dodała mi skrzydeł

No tak pewnie ktos sobie pomysli ze sandal jestem ale wcale nie !Powiem wam ze u mnie w pracy kazdy dba o swa rodzine i robi wszystko dla rodziny i nikt z nas nie ejst jakims leserem kazdego dnia cwiczymy pracujemy po nocach i dzialamy na dobro ludzi i spokojnego panstwa wiec napewno pod pantoflem nie ejstem tylko to ze rodzina jest bardzo wazna mam w swiadomosci:))))))))Wiec jesli ja potrafie pomagac zonie jak i gotowac piec ciasta prasowac itp:) to znaczy ze kazdy moze tylko checi trza a wiadomo praca praca bo taki jest los czlowieka :))))))))

Hej Robert.......ciesze sie ze sa faceci ktorzy mysla ja Ty...jakbym mojego meza slyszzala, to samo mowi :) podrawiam

Robert rozumiem żę nikita to Agata czyli żona ? - bo sie pogubiłam
W każdym razie podejscie dorosłego faceta i swiadomego ojca gratuluję. Tez mam na szczeście takiego mężą. Cudnie zajmuje się majusia i kocha ja tak mocno żę aż czasem jestem zazdrosna - żartuję oczywiście. Ale z każdym dniam ta miłość wzrasta i uwielbiam patrzeć jak ja rozpieszcza i jak sie troszczy a ja mam w nim wielkie oparcie i pomoc

brawo dla tego pana
i tu został poruszony temat gotowania wiecmusze przyznac ze gdyby nie moj maz to nie wiem co bym jadla nienawidzde nie potrafie gotowac
jesli juz to robie to z totalnego przymusu
a jak on gotuje no bosko poprostu bardzo to lubi i robi to dobrze

reklama
Do góry