reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wow to super okazja:tak::tak::tak:
słuchajcie są butelki do mleka by;le nie avent z pojemnością 330 ml albo więcej????bo antek ma typową bebe confort z pojemnością 250 ml ale dla niego to wieczorne mleko +kaszka to za mało:szok:
Pewnie ze sa np Tomme tippy,dr brown i takie zwykle tansze tez pewnei beda:tak::tak::tak:
moje to teraz pija kaszke wieczorem z tych 150 i jest si

reklama
No tanie sa te teletubisie:tak::tak::tak:Moje tez uwielbiaja teletubisie ale tylko tak na chwilke;-)Maja te co tancza ,te z telewizorkiem i cale stado tych malych pluszowych i co..teletubisie leza sobie z innymi zabawkami gdzies tam:no:czasami sie chwilke pobawia i na tym koniec
a Antoś właśnie od niedawna odkrył teletubisie i je uwielbia ma lalę z lustereczkiem miękkim w brzuszku po julce i go kocha:tak::tak:

oj bidulko kochana moja koleżanka miała takie bóle jak jej się spojenie łonowe rozchodziło cierpiała tak 2 tygodnie no i do końca ciąży musiała się oszczędzać bo lekarz jej powiedział że w przeciwnym razie szpital....więc tulam cię mocniutko kochana:tak:

a my zaliczyliśmy spacerek:tak::tak::tak:zrobiło się cieplutko wyszło słoneczko dzieciaki bez gorączki to wyszliśmy na godzinny spacerek:tak::tak:i od razu jakiś humor mam lepszy:-)ja jestem uzależniona od tlenu i spacerów:rofl2:
no ja mysle ze to krocej potrwa i ze nie bede musiala sie meczyc az do porodu z tymi bolami bo to jeszcze 3 miesiace :szok::szok::szok:
podaruj mi troche tego sloneczka bo u nas ciemno :confused2::confused2:
pati współczuję tego bólu.
a jesli chodzi o opadnięcie brzucha to chyba trochę za wcześnie :sorry:
ja już Ci pisałąm ostatnio w sms uważaj teraz bardziej na siebie jesteś dopiero w 27tyg ,więc maluszek powinien jeszcze długo tam być.
ja wiem ze chcecie jak najszybciej z tym remontem ale nie kosztem zdrowia,nie mozesz się tak przemęczać i biegać jak szalona cały dzień.
pati bo bita będziesz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiesz mnie przy Sewku tez sie szybko brzusio obnizyl... :tak::tak: wiec dla mnie to nie dziwne :sorry:
Witaj AGUNIU
Fajnei Cie widziec:tak::tak::tak:

PATRYSIU
A teraz do Ciebie:tak:Ty sie babulcu jeden oszczedzaj:tak::tak::tak:Nie przemeczaj si ei duzo odpoczywaj tym bardziej ze piszesz ze obnizyl sie Tobie brzusio:tak:Do porodu masz jeszcze bardzo duzo czasu a wiec nas tu sluchaj:tak::tak:
A i jeszcze jedno we wtorek wyslalam Tobie paczuszke:-)Tzn sie Twojej coruni
dziekuje za paczuszke napisz mi na priv ile jestem winna ;-):-)

No i dziewczyny chyba oberwalam juz od Was bo zostalam opryskana prez kotlety :sorry: przyznajcie sie ktora to tak chciala co :eek::laugh2:

wow to super okazja:tak::tak::tak:
słuchajcie są butelki do mleka by;le nie avent z pojemnością 330 ml albo więcej????bo antek ma typową bebe confort z pojemnością 250 ml ale dla niego to wieczorne mleko +kaszka to za mało:szok:

a dlaczego nie avent???? nie opowiada Ci????

Bo my uzywalismy tylko z Aventa:tak::tak::tak::tak::tak:

super pokaże go dzisiaj pietruszce to może antoniemó zamówimy pod choinkę albo urodzinowo:tak::tak::tak:

teraz tak przeglądałam to widzę ze spadły ceny teletubisiów :tak::tak::tak::tak::tak:

ten z telewizorkiem nowy 69zł,jedynie tylko te tańczące są dosyć drogie bo ok 130-140zł chodzą na allegro.

a w sklepie dziecko u mnie we Wrocławiu ten tańczący teletubis jest po 230zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

straszna przebitka:tak::tak::tak::tak::tak:
dlatego ja większość zabawek kupuje właśnie przez allegro :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES
U nas te tanczace to w sklepie byly po 149 i ten z telewizorkiem tez:tak:Wiec w sumei lepiej kupic w sklepie bo nie placisz za wysylke:-):tak:
Ale 230 zl to jest masakra

Ja uzywalam butelki Dr Browna na poczatku a pozniej avent i tomme tippy:tak::tak:I z nich wsyzstkich bylam zadowolona:tak::tak::tak:Teraz tez maja zreszta tt

a Antoś właśnie od niedawna odkrył teletubisie i je uwielbia ma lalę z lustereczkiem miękkim w brzuszku po julce i go kocha:tak::tak:

Oliwka od dawna szaleje za teletubisiami :tak::tak::tak::tak:

No i dziewczyny chyba oberwalam juz od Was bo zostalam opryskana prez kotlety :sorry: przyznajcie sie ktora to tak chciala co :eek::laugh2:

no dobra to ja przyznaję się :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da masz za swoje a masz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Bo dzieciaki ogolnie lubia teletubisie:tak::tak::tak:
Moje maja manie na ogladanie bajek teletubisie:-):tak:Musialabym Im jakies pokupowac bo mam tylko dwie kasety i stale ogldaja te same

ja pościągałam z internetu i teletubisie i kubusia puchatka bo Oliwka to maniaczka tych dwóch bajek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry