reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ten jajnik pobolewa ,który w danym momencie jajeczkuje i to jest normalne niezależnie od torbieli.
A to torbiel jaka jest ?
Od nie pękniętego pęcherzyka ?
Czy taka normalna?
ale nigdy mnie jajniki na jajeczkowanie nie bolały :no::no::no::no::no:
ani razu
a jak to torbiel to nie wiem mialam narazie usg i czekam na wyniki cytologii
Oliwka też szału dostała biega w kółko w koło pokoju i krzyczy: "Nie uspokoję się"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wesoło masz

reklama
słuchajcie julka mnie ubawiła do łez zadała mi zagadkę mamusiu co to jest?"długie czerwone i często staje?" ja tramwaj:tak: julka nieeee ......ja a wiem autobus....julka nieeeeeeeeeeeee .......ja no to się podaje a julka..... członek:szok::szok::szok:ja julka a skąd ty to wiesz?????:szok::szok::szok:a julka "a ze słyszenia...":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
rozmawiałyśmy sobie z as przez telefon a antek mi na łapkach zasnął:szok::-D:-D:-D:-Dale to była krótka drzemka już hula po mieszkaniu niczym tornado:-D:-D:-D
zaraz do pracy:dry:dobrze że w niedzielę 1 listopad to chociaż trochę czasu rodzinnie spędzimy:tak:
hehe genialna jest a co jeszcze zna :cool2::-D:confused:
Pati, aj jak wszystkie cieszę się, że możecie już zacząc z remotem, ale na miłośc Boską oszczędzaj się kobito, ciążo to nie choroba, to fakt, ale niekażda może pójść w pole orać.
ja też miałam te bóle, paskudztwo, trzymało mnie ponad tydzień. Pamiętam jak obsługiwałam klienta i w pół mnie zgięło, biedak przestraszył się, że rodzę, a ja słowa z siebie wydusić nie mogłam, mało po pogotowie nie zadzwonił, były jaja:tak:
no ja tez sie ciesze....
mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bede mogla urodzic troche po terminie :cool2: com se odpoczne :-D
Ty juz daj spokój z tymi fajami!!!
a widze ze Ty juz 4 dzien nie palisz - brawo!!!!!!!

witam wieczornie
wlasnie wrocilismy niedawno z mieszkania....
z tata juz ustalone wszystko co chcielismy...
w sobote zaczynamy kuc - klucze do mieszkania juz mam :-D az dwa :cool2: hehe
wannna bedzie stala troche inaczej niz chcielismy ale to juz trudno...
wazne ze bedzie...
maly juz spi...
m pojechal zawiezc auto i go wcielo :sorry2::dry:
a ja za chwile ide sie kapac i raczej spac...
tesciowka jutro jedzie na Wszystkich Swietych w rodzinne strony wiec spokoj bedzie :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to już mogę sobie wyobrazić co się u Ciebie dzieje :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowiklus Ty masz chyba nerwy ze stali :-D:-D:-D:-D:-D:-D albo to już przyzwyczajenie :-p:-p:-p:-p:-p
AGUS
Kochana,ja nerwy ze stali-raczej nie:no::no::no:
Tak sie na Nich dzisiaj darlam ze juz normalnie mowic nie moge tak mnie gardlo boli:szok::-DCzsami rzeczywiscie sie jakos wylaczam i mam wszystko gdzies ale dzisiaj tak dawali czadu ze niestety nie dalam rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gdyby to bylo takie proste:no:Co w jakis dzien mniej spale to an anstepny jest masakra i tak w kolko:no:
A Ty madra co:-pbo jzu 4 dni nie palisz co;-):-):tak::tak::tak:
Tak tzrymac Kochana

Oliwka też szału dostała biega w kółko w koło pokoju i krzyczy: "Nie uspokoję się"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to tez masz wesolo:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnie dzwonila do mnie Anka i mnie wylogowalo :-D
macie od niej pozdrowienia
ona nie ma jak wejsc na neta...
jutro jade do niej na kawulca a potem do medeuski jedziemy na odwiedzinki... fotek nacykam iwec potem pokaze :-D

aha dowikla - dziekuje za paczuszke - jak ja sie odwdziecze :eek:
ubranka sa przeurocze!!!!!!!

ja ide sie kapac
mojego m dalej nie ma.... :sorry2:
wiec sram na to...

dobranoc dziewuszki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
słuchajcie julka mnie ubawiła do łez zadała mi zagadkę mamusiu co to jest?"długie czerwone i często staje?" ja tramwaj:tak: julka nieeee ......ja a wiem autobus....julka nieeeeeeeeeeeee .......ja no to się podaje a julka..... członek:szok::szok::szok:ja julka a skąd ty to wiesz?????:szok::szok::szok:a julka "a ze słyszenia...":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale moja Anika dzisiaj spi :szok: Śpi juz od 15 :szok:
no to się zdrzemnęła troszkę:tak:

Teraz Dominik otwiera szafe i wklada do Niej Klaudia ,przytrzaskuje Jej rece,no normalnei zaraz nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ty to masz kochana cierpliwość

A co do okresowania to może tak być, może być raz na 3 mieś np przez rok, wszytsko zalezy ile karmiłas piersią. no i nie tylko. Ja jak dostałam po 13 mieś od porodu a później 3 miechy cisza to przerazona, ze ciążą!
trochę mnie uspokoiłaś, a karmię nadal tylko teraz raz dziennie (rano)

No to robie sobie maly wypad na balkon
Trzeba sie troszke uspokoic

:tak::tak::tak: racja

witajcie wieczorkiem.
tak czytam was od rana i doczytać nie mogę. mały mi strasznie dzisiaj marudził. ząbkowania ciąg dalszy. nawet bardzo nie chciał jeść. obiadu nie jadł, wypił butlę mleka o 17.00 i kaszki na noc też nie ruszył. usnął o 20.00 i jak na razie śpi.
jestem dzisiaj padnięta.

patrycia ty się kochana oszczędzaj i odpoczywaj:tak:

witam miłe panie:-)
na termometrze 0 stopni i bezchmurne niebo.
idzie do nas wyz z polnocy co znaczy ze bedzie chlodno ale za to bedzie slonce!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D

melduje ze moje panny juz dawno spia,obejrzalam housa,w domku posprzatlam:-)

wczoraj mnie wywalilo z bb wiecodpadlam bez pozegnania.
mala wstala po 7 i mialam duzo roboty wiec 0 czasu na kompa.i tak sie spoznilam do szkoly:-p

reklama
Zuza zsnęła z męzem się pokłociłam do tego stopnia że sam patelnie umył i talerze po sobie:szok:W życiu kubka nie umył:shocked2:

ja bym chciała kupić Oliwce kubusia interaktywnego co opowiada 8 bajek i chyba piosenek.na allegro jest za ok 120-130zł,trochę drogo

i nie wiem cy nie żuci go zaraz w kąt :sorry::sorry::sorry:
Ja chciała uzywanego kiedys to ludzie licytowali że poszedł za 100zł:szok:

w piatek mojego m okradli i zabrali m.in. 5 tyś, firmową kasę, musieliśmy oddać:wściekła/y::wściekła/y:

Oooo:no:

agnes mój brat ciągnął flachę kaszy z butli do 9 lat:-D:-D:-Di to z takiej flaszki po wódce z naciąganym smokiem bo to kryzus był na butelki:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Prosze bardzo :tak:

Dynia obrano pokrojona w kostkę ugotowana na parze. Połowę mniej ziemniaków ugotowanych w mundurkach. Obrać, pokroić, z miksować na gładko :tak: można dać szczyptę soli i cukru :tak: Ja wkładam w słoiki i pasteryzuje około godziny, może stać ze 2 miesiące :tak:

:-p

kupowałam takie cuś w słoiczkach z Hipp:tak:

Mój Mały to pije z AVENTa taki trójprzepływowy. Jakoś tak mu dawałam od zawsze butelki AVENTu i smoczki uspokajające AVENTu. Tylko jakoś chyba mało je tej kaszy,tak jak czytam wasze posty. Mój je ok 200ml-tylko!
Moja też 200ml ale na gęsto z łyżeczki:tak::tak:

:-):-):-):-)
Paczka już się robi i to nie tylko dla Julci :-D:-D:-D:-D:-D
Trzeba dzielić po równo a ich jest trzy osoby przecież :-D:-D:-D:-D
Jak mam być mikołajem to siem postarać muszem :-D:-D:-D:-D:-D
ale skąd ja brodę wezmę i renifera co by do Szczecina na czas dolecieć :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ten jajnik pobolewa ,który w danym momencie jajeczkuje i to jest normalne niezależnie od torbieli.
A to torbiel jaka jest ?
Od nie pękniętego pęcherzyka ?
Czy taka normalna?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochane rozmawiałam z Kubusia panią ze szkoły 35 minut :szok::szok::szok::szok:.
Opracowalismy plan strategiczny i zobaczymy co z tego wyjdzie.:-D:-D:-D:-D:-D

Wow, a co to za plan??:-)

Do góry